|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν συγχαρητήρια!Εγώ θα ήθελα πλήρη ενημέρωση για μονομάχους και χρυσόψαρα και ότι χρειάζονται και αυτά ένα σωστό περιβάλλον για να ζούνε αξιοπρεπώς,και όχι ποτήρια και γυάλες.Και τελευταίο να υπάρχουν κάποια όμορφα/σωστά ενυδρεία.
Μπράβο και πάλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() +1 απο την πλευρα μου για οποια βοηθεια χρειαστειτε.
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα μπραβο!
+1 στον Tanganyiκα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα...
συγχαρητήρια για την συμμετοχή!!! Από μέρους μου μπορώ να διαθέσω τα δυο ενυδρεία που έχω, με όλα τα καλά που έχω μέσα (να τα μεταφέρω με δικά μου έξοδα) για να γεμίσουν τον χώρο.
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλο παιδια!
Ειναι ομορφη εμπειρια μια εκθεση, μη χασετε την ευκαιρια να λαβετε μερος οσοι δεν το εχετε ξανακανει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία πράγματα! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίστε να λέτε αν έχετε ιδέες για τις δράσεις μας.
Επίσης αν κάποιος έχει διάθεση να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και θέλει ας το αναφέρει εδώ ώστε να δημιουργήσουμε ομάδες εργασίας.
|
||||
|
||||
![]()
Από μέρους μου μπορώ να διαθέσω το ενυδρείο που έχω, με όλα τα καλά που έχω μέσα για να γεμίσουν τον χώρο.
White Cloud Mountain Minnows
|
||||
|
||||
![]()
τζορτζ αυτο μαλον μαζι θα το κουβαλησουμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η βάση θα είναι πρόβλημα...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2009 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 16-03-09 12:06 |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |