|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Αντώνη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο ισχυει και για τα Bloodworms.επισης ειναι τροφη που τα "τραβαει",αφου τα τρωνε και στη φυση.τα γκρινταλ,υπαρχει περιπτωση να σου τυχει ψαρι που να μην τα τρωει αμεσως.
δεν μου εχει τυχει ποτε,αλλα εχω διαβασει τετοια περιπτωση που χρειαστηκε να τα "μαθει" το ψαρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις αρέσει μόνο τα βλέπει μόνο, χέρι δεν βάζει στο νερό ούτε με πενήντα ευρώ! Κατεψυγμένα λοιπόν, δεν θα αντέξει άλλο "πλήγμα" για ζωντανή καλλιέργεια!
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχαχα τι να πώ και εγω ....πάω βόλτα τα νερόφιδα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά εσύ δεν παίζεσαι!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαημένη κοπελίτσα
![]() ![]() Το κάψαμε το θέμα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχχχχ αυτές οι γυναίκες .... Πάρε τουλάχιστον κατεψυγμένα κουνούπια αυτα τρώνε στο φυσικό τους περιβάλλον και σκουλικάκια .
Εδω εγω μένω Κομοτηνή και αγοράζω όλη την συσκευασία εκει που μένεις έχεις επιλογές ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε 10 λίτρα φυτεμένο δοχειο | Νικολέτα | Bettas | 11 | 12-04-16 14:53 |
180 lt φυτεμένο | maskaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 20-11-13 21:49 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
Rio 125 φυτεμένο | Prokroustis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 13-04-11 11:31 |
νέο φυτεμένο με μονομάχο | skyros | Bettas | 2 | 23-01-07 21:13 |