|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Αρτεμις πολυ καλη δουλεια εκανες και το χρυσοψαρο κουκλι εχει κεφαλι διαφορετικο ε?πορτοκαλι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστώ αγαπημένε μου Τάκη
![]() ![]() Eυχαριστώ πολύ Γιαννάκο μου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εκανες καταλαθος καλη δουλεια καταλαθος βρεθηκαν εκει τα χρυσοψαρα και επειδη κανεις καλη δουλεια τα ψαρια πηγαν τοσο καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον.τωρα που το ξερεις,παρατηρησε λιγο τους μονομαχους με το χρυσοψαρο και πεσμας τι βλεπεις απο συμπεριφορες αν μπορεσεις.πως κινουνται και πως συμπεριφερονται τα διαφορα μικρα.
ακομα καλυτερα αν τραβας βιντεακια αβερτα ![]() ![]() οτι παρει το ματι σου γραψτο ![]() πραγματι σαν μονομαχος φερεται ![]() κοιτα να δεις! ![]() πωπω,ζηλευω!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά μονομαχάκια έχουν ξεκινήσει να ορίζουν την περιοχή τους όπως και ποιο θα κυνηγήσει πρώτο , τα μικρότερα (σε μέγεθος) είναι σε μεγαλύτερη απόσταση απο το φαί .
Οι μεγάλες δεν τα ενοχλούν αλλά τα "τσεκάρουν" και μάλιστα νομίζω ξεχωρίζουν ποια μικρά είναι δικά τους (με τα χρώματα) . Τα χρυσόψαρα έχουν μιμητική συμπεριφορά (κατα ένα τρόπο) και όταν ξεκινάει κυνηγητό τρέχουν πίσω απο τα betta επίσης μιμούνται τον τρόπο που τρώνε , στήνουν καρτέρι για τις λάρβες θα τρελαθώ ..... Τα χρυσόψαρα στην Λίμνη μου δεν φέρονται έτσι , αυτο θα είναι ένα πρόβλημα στην προσαρμογή τους ..... Θα προσπαθώ να βγάζω βιντεο αλλά το upload στην Ελλάδα με τρελαίνει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι η μονη που εβγαλες μονομαχοχρυσοψαρα χαχαχαχα
Αν αρχισουν να αναπνεουν απο την επιφανεια εκει να φοβηθεις χαχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχα καταλάθος Αλέξη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μια χαρά μεγάλωσαν όμως , όσο γρήγορα μεγάλωσαν και τα betta , τρωνε απίστευτες ποσότητες κατεψυγμένων τροφών ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Εσωτερική αιμοραγία σε γκάπι | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-06-06 22:10 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |