|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
puke ? ... puke ?(= εμετός)... Μιχάλη, να τους χαίρεσαι τους "φίλους" σου
![]() ![]() ![]() ...Ρε συ Pritanis, που τους βάζεις όλους αυτούς τους δίσκους? ![]() ΥΓ1: Είδες η... γερμανική τεχνολογία? ε? ... εγγύηση! ![]() ΥΓ2: Το θέμα είναι να βγει κανα δισκάκι... από αυγά... πήξαμε! ![]() ΥΓ3: Καλορίζικο το ζεύγος... πόσο πήγε το μαλλί? EDIT: Υποθέτω τους έφερες με αερόπλανο... σε τι "συσκευασία"?... για γράψε ένα μπρίφινγκ να μαθαίνουμε...
Ηλεκτρονικό ψήφισμα για την ένταξη της διδασκαλίας της εξέλιξης στο ελληνικό σχολείο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fonamstel : 03-01-06 στις 21:53 |
|
|||
|
|||
![]()
Καποιος γουρλης θα περασε απο το σπιτι σου....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ...
εγω θα δωσω αλλη διασταση, μια παροιμια που λεει για καποιους που... ειναι τυχεροι (αναφερομαι στον ιδιοκτητη φυσικα) ??? ![]() ![]() ![]() τωρα λεπτομερειες δε λεμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το ευχαριστω του Kopritani για την συμπαρασταση που του δινω τοσο καιρο!!
Δεν προσθετω τιποτα αλλο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
αντε παλι...ω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαχείο καθέ πότε παίρνεις , να πάρεις και σε μένα ένα;
|
|||
|
|||
![]()
γεννησαν κιολασ.
....................αυτα ειναι....................... μιλαμε για μεγαλη ....φαρδια. η θυλικια τον ![]() ![]() και ο αρσενικοσ την ειδε ![]() ![]() συνεχεια με ![]() και το αποτελεσμα ![]() παντα τετοια...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιστευτο!!!!!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-03-05 14:55 |