|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ργησα ενώ έλεγα συνεχώς να τις ανεβάσω. έκλεισε λοιπόν η εβδομάδα και μπορώ να πω πως όλα εξελίσσονται ομαλά. Βέβαια η eleocharis αναπτύσεται με ταχύτερο ρυθμό αλλά και η cuba μια χαρά τα πάει. ¶ντε βουρ για την δεύτερη εβδομάδα τώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
![]() Νομίζω ότι, έτσι όπως είναι το ανοίγεις με τα δάχτυλα χωρίζεις τις ρίζες και τα φυτεύεις σε μικρά "τουφάκια" .
|
|||
|
|||
![]()
σωστά σε μικρά κομματάκια και τα φυτεύεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμενα μου φαινεται πως η eleocharis ηθελε περισσοτερο χωρισμα,να την αραιωσεις λιγο δηλαδη...
|
||||
|
||||
![]()
Οντως, θα ήταν καλύτερο αν κάθε "τουφίτσα" Eleocharis είχε καμία 15 αριά βελόνες αντί να είναι τόσο πυκνή όπως τώρα. Θα άπλωνε ευκολότερα και γρηγορότερα. Ισως πάρει λίγο παραπάνω χρόνο να γίνει ομοιόμορφο το χαλάκι καθώς σε άλλα σημεία θα είναι πολύ πυκνό και σε άλλα αραιότερο. Πάντως οκ είναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν και βλεπω καιρο να μην εχει γινει update...θα συμφωνησω οσον αφορα τον διαχωρισμο. Ειναι λιγο πυκνα χωρις λογο, αν τα απλωσεις σπαζοντας τα σε μισες μεριδες θαχεις πιο γρηγορο ενωμα και πιο ομοιομορφο χωρις βουναλακια. Οσον αφορα το γιατι εκανες dry start ενω εχεις διοξειδιο....και εγω δεν καταλαβα την ερωτηση.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία & συντήρηση φυτεμένου ενυδρείου - Πρόγραμμα λίπανσης EI - Dry start | Γιώργος Κ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 81 | 25-11-15 14:56 |
Στήσιμο φυτεμένου...βοηθεια :) | Rafaela | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 17-11-11 14:22 |
Στήσιμο μικρού φυτεμένου | loki21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 04-04-11 16:43 |