|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ εχω στεναχωρηθεί λεων με το φωτιστικό σου! σου έσπασε και λεντ? η' μόνο το κέλυφος του φωτιστικού? για ψαξτω λίγο με τα ελτα μπας και πάρεις τπτ?φώτο έβγαλες στην παραλαβή του? δεν έπρεπε να το παραλαβεις ετσι! δικαιούσαι εξηγήσεις σαν πελάτης απο τα ελτα και μπορείς να κάνεις καταγγελία και να κινηθείς νομικά! |
|
||||
|
||||
![]()
Οπα ρε λεων ,τι έγινε?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι να γινει ρε Κωστα απλα τα ελτα αποφασησαν οτι ειναι πολυ ωραια ιδεα να παιξουν μπαλα με το φωτιστικο μου!!! ειπα να μην βαλω φωτο αλλα καλο ειναι τετοια να φενονται (συμειωτεον ο φακος ηταν τυλιγμενος με φελιζολ!!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ κρίμα λεων!μην στεναχωριεσαι φίλε!οτι έγινε έγινε!
έχω έρθει σε επικοινωνία με τον σακη και όταν είσαι έτοιμος θα στην κάνω εγώ την παραγγελία σου στην κινεζα! στεναχωρηθηκα πολύ φιλε να ξέρεις! ολα στο πρόγραμμα ειναι!η ρεεφοζωη συνεχίζεται ομως!υπομονή και σε λίγο καιρό ολα θα ειναι μια ανάμνηση! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες τώρα;;;;Και δεν κατάλαβα δηλαδή;Αυτοι δεν πρεπει να αναλαβουν τις ευθυνες τους;;;;;Βαρα Λεο....
|
||||
|
||||
![]()
λεων τι λεει?έχουμε κανένα νεο?
|
|
||||
|
||||
![]()
τιποτα Νικο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |