|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να τα φανε τα fire mouth
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχ ….και τη κάνω τώρα....? γίνετε να τα πιάσω και να τα βάλω σε ένα 15 λίτρα που έχω??? Η θα τα χαλάσω ?
|
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω μπορεις να δοκιμασεις :
εχεις καμια γεννηστρα ? αν σου ειναι ευκολο βελε την κατω απο τα αυγα ετσι οταν εκκολαπτουν να πεσουν μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα ξεκόλλησα σιγά σιγά και τα έβαλα πανό στην γενίστρα. άρα αν εκκολάπτουνε πιστεύω να πέσουνε μέσα από τις χαραμάδες που έχει το καπάκι
Σήμερα τα είδα ξανά να είναι κολλημένα ……άρα να ξαναπεριμένω γεννητούρια? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλαρωσε και ασε τηνφυση να διαλεξει τον δρομο και τον τροπο.
Τα firemouth δεν νομιζω να φανε τα σαλιγκαρια, που το στηριζεις αυτο δημητρη?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
αφου γεννηκα οι κιχλιδες δεν κανουν με τα σαλιγγαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παντός τα ξεκόλλησα και τα έβαλα πάνω στην γενιστρα. Την επόμενη γεννά δεν θα την πειράξω. Γενικά τα fire mathoy δεν ασχολούνται καθόλου με τα σαλιγκάρια μου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικά αυγά αρτέμια. | joker | Bettas | 3 | 20-09-05 10:08 |
Κυνηγός Σαλιγκαριών | torm | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 22-06-05 22:07 |
τώρα ποιός έκανε τα αυγά ?... | daukalion | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-04-05 17:32 |
Πολλά αυγά από Jewelfish Hemichromis bimaclatus. Τι να κάνω? | MIKE | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-12-03 01:32 |
Αυγά από scalare | Dimis. | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-11-03 12:31 |