|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Χρονιά και από μένα !
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ελπίζω με κάποια φυτά (μικρά) να το βελτιώσω λίγο, να κρύψω κάποιες ατέλειες. Γι'αυτό ρίχτε καμία ιδέα.
|
||||
|
||||
![]()
Το aquascape μου αρέσει πάρα πολύ.
Θα επανέλθω το βράδυ με προτάσεις επειδή δεν προλαβαίνω τώρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω πως ο '' λοφος '' παραειναι ψηλος και ''βραχωδης '' ...
τι νερο σου μενει απο τα 54 λιτρα ? |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα μου άρεσε η ιδέα του ανισόπεδου. θα γίνει όμορφο. όταν λες 'cuba' εννοείς riccia? ή είναι άλλο φυτό?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
.... ![]() Η ονομασία του φυτού είναι Hemianthus callitrichoides ''Cuba''. Αν σε ενδιαφέρε ιδιάβασε εδώ μια κουβέντα που είχε γίνει http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=9604 Γειά σου Tricky. Έχεις δίκιο αλλά δεν θα μείνει έτσι. το σχέδιο λέει, να μεγαλώσει το φυτό και να καλύψει αρκετά την επιφάνεια των πετρών. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχα αυτό το φυτό είχε ανέβει σε ένα ξύλο χωρίς κανένα πρόβλημα και έτσι μου μπήκαν ιδέες. Τώρα για το ύψος , είπαμε, 'ο ενθουσιασμός' ![]() Ήθελα λοιπόν να κάνω ένα άνοιγμα, για μπαίνει φως στο κάτω μέρος που είναι τα 'βράχια'. Εκεί (μέσα) είναι πιο βαθύ από το μπροστινό επίπεδο. Δεν πάει πολύς χαμένος χώρος (όσο μπορούσα δηλαδή). Δες φωτό. Αλλά και πάλι είναι ψηλό, ε ...; Τα λίτρα δεν είναι πάνω από 40 τελικά. Γιάννη ξέρεις ότι την άποψη σου. . .την μετράω 2 φορές. Πες μου εσύ τα 'άσχημα' σημεία που θέλουν βελτίωση. ![]() Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε ![]()
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 20-06-06 στις 13:49 |
|
||||
|
||||
![]()
για φρεσκοστημενο ειναι παρα πολυ καλο. δως του λιγο χρονο να "δεσει" και θα δειξει ακομα καλυτερο..
εμενα μου δειχνει καλυτερα ο ψηλος λοφος.. ξεφευγει απο το συνηθισμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη πας να γινεις μεγας μποστανας .....
![]() ![]() εμενα παντως μου τραβηξε το ενδιαφερον αυτο ο ανισοπεδος κομβος ουυπς ...λαθος γνωμη μου να το αφησεις ως εχει και με το που πληθυνει ο φυτικος κοσμος θα δειξει πολυ καλυτερο .... πολλα μπραβο και παλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Juan πλάκα μας κάνεις λέγοντας ότι μοιάζει ψεύτικο ε ?
Ρε συ αυτό είναι εξαιρετικό στήσιμο σαν βάση και δεν είναι καθόλου δύσκολο να φανταστώ το πόσο ωραίο θα γίνει όταν πάρει μπροστά η Cuba. Mπράβο, σε ζήλεψα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομως ακόμα και έτσι συνεχίζει να μαρέσει. Μπορώ να φανταστώ το αποτέλεσμα με την cuba. Αν έχουν πιασει άλγη οι πέτρες μην σε ανησυχεί πολύ. Μπορεί να σου αρέσει κιόλας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ κι εγώ με τον Lasal.Οι δυο αυτές πέτρες ίσως χρειαστούν διαφορετικό στήσιμο, θα το δεις στην συνέχεια. Πάρα πολύ όμορφος σχεδιασμός Juan, όταν απλωθεί το φυτό θα έχεις υπέροχο αποτέλεσμα.Και ο λόφος μου άρεσε πολύ. Μπράβο σου ![]()
|
|