|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς μπορούν!!!! Εγω πιο πολυ φοβάμαι για αναεροβιες περιοχες οπου ειναι λόφοι και ενα απαραπανω λογο του 1 εκατοστου που θα ειναι κρυμμένο μεσα στο πλαστικό... και θα ειναι πολλα κυβακια ετσι....
|
||||
|
||||
![]()
Σε μένα μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τεμπελιδεεεεεες!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί!Εγώ παντός το δοκίμασα,μου άρεσε και θα το ξαναβάλω.Στο πρώτο μου ενυδρείο (120λ)είχα βάλει πλέξι και μου το ξεθάβανε αρκετά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω για αυτο δεν ξαναεβαλα και πιστεψε με το εκτιμούσαν και τα ψαρια μου... φιλτραρανε ολη την αμμο αμεριμνα...
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχα...... φανταστείτε να ήμασταν όλοι μαζί και να ψάχναμε να δούμε πως θα το κάναμε.
Οχι σε 8 αλλά σε 18 ώρες θα τελειώναμε. Χαχαχαχαχαχα Για αναερόβιες σε mbuna δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000. Όσο για τα νταμάκια είναι πολύ μικρα και τα πλαινά όντως δεν θα φαίνονται πολύ. ------------------------- Λοιπόν οι εργασίες θα γίνουν Κυριακή 17 Ιουλίου. Θα έχω ξεκινήσει βέβαια κάποιες λίγες από το Σάββατο. Χωρίς πλάκα τώρα, ποιά φιλαράκια θα έρθουν για βοήθεια? Εκτός από εγγυημένο γέλιο, θα υπάρχουν παγωμένες μπύρες, καφεδάκι, πίτσες κτλ... Αλλά να κάνουμε και καμιά δουλειά. έτσι??? Χαχαχαχαχαχαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 01-07-16 στις 14:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις κατεβαίνω εγώ Αθήνα, πλακώνει κρύο, καταιγίδες, δε πάει κανείς για μπάνιο, καφέ, βολτα και προκειμένου να κλειστούν στο σπιτι έρχονται όλοι εκεί να βοηθήσουν. Σε 2 ώρες θα έχετε τελειώσει κι εσύ θα έχεις ακόμα και την πρώτη σου γεννα με το νέο στησιμο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαχαχαχαχαχαχα..........
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |