|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό δεν το ήξερα. Αν γίνουν ζευγάρι τα δικά σου δεν πάει σε άλλη το αρσενικό???
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο δικός μου είναι μονογαμικός τύπος. Την δεύτερη θηλυκιά την έχουν του πεταματού πάντως. Ούτε να.τη δουν δε θέλουν. Ο αρσενικός δε δίνει σημασία ενώ η θηλυκιά την απομακρύνει συνέχεια από κοντά τους. Τον θέλει για την πάρτη της. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τύπος μπορεί και να την πλησιάσει για ζευγάρωμα αν ετούτη δε θέλει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η θηλυκιά πάντως ξαναγέννησε πριν λίγο στην ίδια πέτρα. Η πέτρα εν τω μεταξύ βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την είσοδο του φίλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις κανενα σφουγγαρι στην εισοδο;
Απ την μια ειναι καλο σημειο ,γιατι εχει ροη εκει (ξερουν τι κανουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη θα βάλω να σφουγγαρι που είχα βάλει και την άλλη φορά. Απέναντι και πολύ κοντά βάζω και ένα μικρο weave maker που δίνει μια απαλη ροή και το βάζω να σημαδεύει τα αυγά. Το θέμα είναι ότι και να σκασουν τα αυγά, θα τα αφήσω στην τύχη τους αναγκαστικά τα μωρά γιατί εγώ την άλλη Κυριακή φεύγω για διακοπές και δεδομένου ότι αυτά σκάνε σε 5-6 μέρες.....αντιλαμβάνεσαι. Πάντως γεννάνε και αυτό με ευχαριστει γιατί τα ψάρια μου δείχνουν να τους αρέσει αυτό που τους έχω φτιάξει μέσα εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ.
Με ταιστρα θα μεινουν τα ψαρια η θα τα κοιταει καποιος; |
|
|||
|
|||
![]()
Το σκέφτομαι ακόμα. Θα λείπω 3 εβδομάδες οπότε σίγουρα θα πρέπει να κάνω κάτι με το ταισμα. Δε με παιρνει τα τα αφήσω έτσι. Θα πω σε φιλο μαλλον. Θα του έχω έτοιμες μεριδες και σε κάθε μία θα τρίβω και flakes σε περίπτωση που έχουμε κανα μπομπιρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για Ν.Αμερικάνικο | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 18 | 18-07-13 15:57 |