|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα και εγώ δυο χρόνια να τα ταΐσω με το χέρι μου. Ύστερα από μια συζήτηση που είχα με τον GIANNHS_KOI έκανα μια μεγάλη αλλαγή νερού στην λίμνη μου. Τα ψάρια άλλαξαν συμπεριφορά και έγιναν αρκετά ποιο δεκτικά. Φοβάμαι ότι αν βάλω τώρα την ταΐστρα θα χάσω πάλι την χαρά να τα ταΐζω από το χέρι μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό φταίει , όχι η αλλαγή νερού (γιατι κάνω συχνές αλλαγές και μετράω NO3<5 ) . Όταν περνούσα χρόνο μαζί τους με γνωρίζαν. Τώρα απλά ταίζω σαν να είμαι "μηχάνημα" και φεύγω τρέχοντας
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ας βάλουμε και τα "άσχημα".
Αν δείτε την κατασκευή από την αρχή, χρησιμοποίησα ιδική κόλλα για τα alpha block. Στις γωνίες έβαλα τσέρκια με πρόκες για να τα κρατήσουν και να μην ανοίξουν. Τελικά την πάτησα στην ευθεία. Η φώτο είναι από τα απόκρυφα της λίμνης μου. Η πίσω πλευρά των φίλτρων που δεν έχω καλύψει τα alpha block με την καλαμιά, καθώς κανείς δεν πάει από εκεί να δει. Ούτε έχω ασχοληθεί με το τριφύλλι. Έχω τυλίξει με χοντρό σύρμα τα alpha block για να μην ξανά πέσουν κάτω. Είμαι περίεργος αν βγάλω την καλαμιά θα έχω τέτοιο πρόβλημα και σε άλλο σημείο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανοιξε τρύπες στο αλφαμπλοκ Παναγιώτη και βίδωσε με ουπα τσερκι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα τα ασχημα!βαλε ρε συ κανα βιντεακι με τα ψαρακια να τα χαρουμε λιγο
|
|
||||
|
||||
![]()
@Τακης Τέτοιο τσέρκι χρησιμοποίησα για τις γωνίες. Αντέχουν ακόμα μια χαρά.... Η ευθεία όμως που δεν είχε τπτ δεν άντεξε.
@odin79 Έχω επικεντρωθεί σε άλλο project. Έχω μαζέψει βίντεο. Να δω πότε θα τα μοντάρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |