|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα αναφορικά με τις μετρήσεις για αμμωνία και νιτρικά είχα τα παρακάτω αποτελέσματα
Αμμωνία ![]() Νιτρικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
https://youtu.be/wAzcoc18M-4
ενα νεο βιντεακι μετα απο μια μικρη αλλαγη στην διακοσμηση νεο φοντο πλατης πετρες ηφαιστιακες απο Σαντορινη μερια και μερικα φυτα ακομη.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-08-16 στις 21:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο! Μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστωωωω
καταβαλω προσπαθειες να γινει ενα σωστο χρυσοψαραδικο πολλες ιδεες ειναι "κλεμμενες"απο τους υπολοιπους χρυσοψαραδες εδω στην παρεα ...απο σεπτεμβρη μεταφερομαστε σε ανω των 600 λιτρων... βλεποντας κ κανοντας ..!!!
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος.
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω φίλε μου. Δεν ξέρω μόνο εάν σε βολεύουν τα υγρά τεστ της jbl. Εγώ είχα δυσκολίες όσον αφορά την ανάγνωση των μετρήσεων. Πλέον χρησιμοποιώ salifert με πολύ καλά αποτελέσματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Family Neritidae (Nerite snails) | Liz@ | Σαλιγκάρια | 9 | 28-12-10 20:11 |
Oranda | achisael | Χρυσόψαρα | 4 | 11-07-10 05:47 |
ΑΡΡΩΣΤΟ ORANDA | lionhead | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-04-09 12:33 |