|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά γενητούρια και από μένα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Φωτογραφίες αλάνια να περνούμε μάτι και οι υπόλοιποι ....
![]() Με το καλό και στους δυο . |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλέ!τι νεα υπάρχουν?εγινε τίποτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Επικρατεί αύξηση πληθυσμού, καθώς προστέθηκαν κάποια κοραλλάκια και μία ομάδα pseudanthias dispar και ένας zanclus cornutus, τον προηγούμενο μήνα! Αύριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έρθουν ένα κλαδάκι chromis viridis, προς αύξηση του υπάρχοντος πληθυσμού, και ένα centropyge loriculus. Φωτογραφίες μετά την προσθήκη... Υπομονή, λοιπόν...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελπίζω να ανεβάσεις αρκετές φωτο να χαζέψουμε λιγο! από ρουτίνες πως είσαι? |
|
||||
|
||||
![]()
Παράμετροι νερού :
Αλατότητα :1.025 pH : 8,1 Ανθρακικήσκληρότητα (ΚΗ) : 10 Αμμωνία (ΝΗ3) : 0 Νιτρώδη (ΝΟ2) : 0 Νιτρικά (ΝΟ3) : <25 mg/lt Φωσφορικά (PO4) : μη ανιχνεύσιμα Ασβέστιο (Ca) : 410 mg/lt Μαγνήσιο Mg) : 1300 mg/lt Θερμοκρασία : 26,5 C Αλλαγές νερού : 80 λίτρα κάθε δύο εβδομάδες |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη κάνα νέο έχουμε ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το δικό μου reef ενυδρείο. | alexx | Reef | 202 | 31-05-14 07:04 |
Το δικό μου ενυδρείο. | DaltonGR | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 10-10-10 23:58 |
Γεννητούρια και στο δικό μου ενυδρείο | egohome | Ζωοτόκα | 10 | 19-02-09 09:38 |
Να και το δικό μου... | caverman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 04-07-06 08:09 |
Το δικό μου ενυδρείο | yiobi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 10-02-04 18:32 |