|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλησπερα!!!Οντως δεν εχω αρκετο χρονο λογω δουλειας,οικογενειας κτλ και μετα βιας παλευω το ενυδρειο.Προστεθηκαν καποια φραγκακια τα οποια περιμενω να δω πως θα πανε καθως και μια μικρη trachyphyllia(Σας χρωσταω φωτο!!)αλλα δυστυχως ξαφνικα αρχισε να χαλαει σιγα-σιγα μεχρι που την εχασα τελειως η μεγαλη euphyllia glabrecence που ειχα μεγαλωσει(απο 2 κεφαλακια ειχε φθασει 10+).Συνεχιζω να παλευω με τα pellets τα νιτρικα και αυτην την στιγμη ειναι μεταξυ 5 και 10.Γενικα το παλευω οσο μπορω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sailor247 : 28-06-16 στις 23:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μειώσει νιτρικών φωσφορικών και τροφή για κοράλλια! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλύτερα όμως να στα αναλύσουν οι μοδ.............. καλή συνέχεια φίλε και καλές θαλασσες!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα biopellet ειναι πηγη οργανικού ανθρακα την οποία εκμεταλλεύοντε τα βακτήρια του ενυδρείου για να πολλαπλασιαστούν, οπως αντίστοιχα κάνουν η βότκα ή το biofuell .
Ο ζεολιθος από την άλλη προσφέρει έναν ακόμα χωρο για να πολλαπλασιαστούν τα βακτήρια ακόμα δεσμευει μέσω της ιοανταλλακτικης του ικανότητας πολλές απο τις τοξίνες οπως βαρεα μεταλλα αμμωνία κ.α. Ακόμα κατά την ανάδευση του απελευθερώνεται αυτο που λέμε βακτηριακή λάσπη και ειναι ένα τζάμπα καθημερινο φαγητό για τα sps.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παιζω neozeo αντί για τον ζεόλιθο της εταιρείας δουλευω ζεολιθο χύμα!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Planted rimless 200liter | Γαβριλος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 25-04-14 12:40 |
κυκλοφορια για reef και αντλια επιστροφης απο το sump | harris samos | Κυκλοφορία | 13 | 25-11-13 21:11 |
Σχέδια για 450αρι υβριδικό ξύλινο rimless.. | jimbit22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 05-07-13 07:26 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |