|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως καταλαβαινει κανεις αν τα ενοχλει η αναταραξη??Για λευκο και κιτρινο σκεφτομαι οπως ειπαμε στο αλλο ποστ καθως επισης για υακινθο και το αλλο το παπαγαλοφυτο
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Παπαγαλόφτερο (Parrot feather)το λένε χαχαχαχχαχα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε εχεις κανει εκπληκτικη δουλεια !
μπραβο σου που αγαπας τοσο πολυ και νοιαζεσαι για τα χρυσοψαρα σου .. τυχερα που εχουν καποιον να τα φροντιζει τοσο.... απο εκπαιδευτικης πλευρας ...η παρουσιαση σου μαζι με τα σχολια των υπολοιπων φιλων ειναι ολο το ζουμι...πολλες αποριες λυθηκαν και πολλες γνωσεις αποκτηθηκαν.... καλη συνεχεια - παντα τετοια θεματα και παρουσιασεις να γινονται να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι !!! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απεκτησα μια τρελα η αληθεια ειναι σε "φυσιολογικα" επιπεδα χχχαχχα Τα υπολοιπα τα ειπες μονος σου.... Τα ευχαριστω μου στους μεντορες αμετρητα ![]() ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Τωρα τι κανω Μαδαμ???? ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 28-06-16 στις 15:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα μεσιέ φυτεύεις
![]() Επειδή προβλέπω να σηκωθεί μπατάκι όταν θα φυτεύεις α) ή βγάζεις τα ψάρια μεχρι να τελειώσεις και να να κάτσει η βρωμιά β) ξεπλένεις να νούφαρα καλά , τις ρίζες, αποφασίζεις που θέλεις να τα βάλεις και με απαλές κινήσεις βάζεις τις ρίζες τους μέσα στο υπόστρωμα και συμπληρώνεις απο πάνω με το χέρι σου επιπλέον υπόστρωμα . Για να μην σου τα ξηλώσουν βάλε κανένα βότσαλο πάνω απο την άμμο μέχρι να απλώσει ρίζες. Το parrot feather φυτευεις κανονικά ή το πιάνεις με κάτι στην επιφάνεια (δοκίμασε και τους 2 τρόπους) ![]() Μήπως τα νούφαρα είναι σε γλαστράκι?? Δεν μπορώ να δώ ..... αν είναι μπορείς να τα βάλεις και με το γλαστράκι .(ξέπλυνε πάλι ελαφριά) Αν να φύλλα τους θα είναι μέσα στο νερό μην σε νοιάζει σε 24 ώρες θα είναι στην επιφάνεια . Ότι χρειαστείς εδώ είμαι ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |