|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Τάκη να σε ρωτήσω. Η αδερφή μου μου έχει πει να μην ψωνίζω από το ebay της Αμερικής γιατί λέει θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Όταν πάω να πάρω μετά την φιάλη θα πρέπει να ζητήσω να έχει κάτι συγκεκριμένο? Πχ με περωνη ή κάτι συγκεκριμένο για να μπορέσω να του φορέσω αυτο το regulator? Υπάρχουν διάφορες διαστάσεις στην βαλβίδα ή όλα είναι ίδια? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαρβάρα αυτό είναι από Hong-Kong και οι Κινέζοι είναι μανούλες σε αυτά,
θα γράψουν 20$ στο χαρτί και δεν έχεις τελωνεία και δεν έχεις κανένα έλεγχο ![]() Από Αμερική όντως θα πληρώσεις τελωνείο.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! !!! Σήμερα μόλις παρέλαβα αυτό το εξάρτημα. Χρειάζεται κάτι άλλο για να έχω μια ασφαλή μπουκάλα CO2 για τα ψαράκια μου αλλά και για το σκυλάκι μου και εμένα? ??!!
Ακόμα μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να απαλλαγώ από την πράσινη τριχοειδή άλγη? Σας παρακαλώ μη μου βάλετε το λινκ το γνωστό. Το υπόστρωμα απ ότι φαίνεται είναι πλούσιο σε σίδηρο και γενικά είναι πλούσιο γιατί τα φυτά μου έχουν θεριεψει αλλά μαζί και η παλιοαλγη.δεν μπορώ να βρω γαρίδες αμανο να μου το γυαλίζουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μανόμετρα είναι τα σωστά, για θέματα ασφαλείας τη μπουκάλα να προσέξεις, να είναι καινούρια ή να σου κάνουν έλεγχο.
Οι Αμάνο δεν θα σου καθαρίσουν πολύ την άλγη, τα σαλιγκάρια ramshorn είναι τα καλύτερα αλγοφάγα. Αν το υπόστρωμα σου βγάζει πολύ σίδηρο ακόμα , η λύση είναι πιο τακτικές αλλαγές τώρα στις αρχές, και φυσικά να μη ρίχνεις και εσύ σίδηρο
|
|