|
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνισω στο ότι δεν γίνεται να φτάσουμε την φύση .
Θα διαφωνήσω για τους θανάτους . Αιτιολογουμαι. Τα ψάρια πολλές φορές τα πιάνουν με φάρμακο που τα ναρκώνει . Φυσικά αυτό είναι δηλητήριο για τα ψάρια που πολλές φορές τα κάνει ψάρια με ημερομηνία λήξεις . Πολλές φορές θα δούμε ότι τα ψάρια θα πεθάνουν στης πρώτες μέρες αλλιώς μετά από χρόνια ! Άμα προσεξατε τα περισσότερα ψάρια που έρχονται από ευρωπαϊκές φάρμες είναι πιο χοντρά. Αυτό συνεπάγεται οτι τους δίνουν καλές συνθήκες και πολύ φαΐ . Τα ποσοστά θανάτων από ευρωπαϊκές εισαγωγές είναι μικρότερα. Τουλάχιστον σε αυτά που έχω πάρει εγώ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστεύω οτι ειναι λαχείο η αγορά κάποιου ψαριού εαν αφαιρέσεις καποια στάνταρ που υπάρχουν!(όπως να τρώει,να τσιμπάει βράχο και ειναι παχουλό) προσωπικά δεν με καλύπτει και να μου πει το πετσοπ οτι ειναι απο de jong απο την στιγμή που δεν μπορώ να δω τα παραστατικά παραλαβής του! |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα παιδια!εχθες και προχθές ήταν δυο μερες φωτια ως προς την συντήρηση του ενυδρείου!
πρώτα εκανα την μηνιαία αλλαγη υλικών στους ριακτορες ενεργού και αντιφωσφορου,μετα έβγαλα ολο το σκιμμερ εξω μετα από 4μηνες και το επλυνα στην μπανιέρα(ευκαιρία έλειπε η γυναικα ![]() ![]() ![]() στην συνεχεια εκανα με ξυράφι τζάμια και σαμπ αλλαξα και 150 λίτρα νερο σε δυο δόσεις και ιδού τα αποτελέσματα εν ωρα φαγητού! ------------------------- πριν κανα δυο μήνες μου είχε δωσει ο φιλος λουκας αυτό το φραγκακι οπου μεγάλωσε και εγινε το σπιτάκι για το μικρο κλοουνακι! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-07-16 στις 07:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Συνεχίζει ωραία να ανεβάζεις το επίπεδο του ενυδρείου!
Έχεις σχεδόν ολοκληρώσει από εξοπλισμό! Θα βλέπεις τα παλιά βίντεο σε ένα δυο χρονιά και θα λες μπα δεν παίζει να ήταν έτσι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όπως τα λες φιλε!ακριβως ετσι! |
|
|||
|
|||
![]()
ο σακης ειναι μαντης!!! ετσι θα γινει οπως τα λεει.
κανονιστε ρε παιδια καποια στιγμη ολοι να βρεθουμε ...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι μιχάλη συντομα πρέπει να κάνουμε θαλασσινή συγκέντρωση!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |