|
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή φίλε μου να εχεις!
μπραβο μπραβο σιγά σιγά και με υπομονή θα κάνεις πολύ όμορφη κατάσταση βλέπω! αλλαγές νερού καλύτερα 20% εβδομαδιαία! πως σκέφτεσαι να το μπουσταρεις? επίσης πρέπει να ανεβάσεις την αλατοτητα σε 1,027 νομιζω! καλή συνέχεια σου ευχομαι κρατα μας ενημερους..... keep reefing.......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την αλατότητα λέω να την πάω στο 1026. Από κοράλια θα παίξω για αρχή με μαλακά. Από ζωντανούς οργανισμούς, θέλω να βάλω σίγουρα ένα συνεργείο καθαρισμού και αργότερα 1 blue tang + 1 yellow tang. Σιγά σιγά όμως. Για τις αλλαγές νομίζω πως έχεις δίκιο. Απλά θέλω να βρω τη ρουτίνα του με το χρόνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης να βαλεις ενεργό και αντιφωσφορο! μπορείς να πάρεις απο w.w που ειναι πολύ φτηνος! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το βράχο γιατί να τον βγάλω από το σαμπ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περιττός!τον έχεις στο ενυδρείο σου...... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή αρχή στα αλάτια φίλε .
Το ενυδρείο εχει στρώσει από ότι φένετε στης μέτρησης σου ! Η αλατοτητα είναι καλή πιστεύω 1025-1027 είσαι καλά . Για τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είσαι καλά . ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη αρχή φίλε.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δυστηχώς στο σαμπ που τον ειχα με φως κλπ κλπ , ουσιαστικά ανέπτυξα ενα ακομα ενα ενυδρειο με ολα τα παρεκλομενα και κυρίως το συχνο καθαρισμα του σαμπ και τον χαμο με τα σαλιγκαρια. ενα απο αυτα μια μερα πηγε και εκατσε στο φλοτερ της αναπληρωσης. ευτυχως που υπηρχε και φλοτερ ασφαλείας πιο πανω και το απεξ καθαρισε...αλλιως θα εβαζα δισκους ... ![]()
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και έχω πολύ καιρό να κάνω κάποια ενημέρωση και αφού χρειάστηκε να μετακομίσω λόγω δουλειάς από Κρήτη στη Ρόδο, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα update.
Όπως ανέφερα, λόγω μετακόμισης, έχασα κάποια κοράλλια, αλλά ευτυχώς το μεγαλύτερο μέρος τα κατάφερε. Τα ψάρια ευτυχώς δεν έπαθαν το παραμικρό. Και επειδή δεν μπορώ να κάτσω φρόνιμος, αλλαγή στο scape και σε αρκετό εξοπλισμό. Αλλάχτηκε το σκιμμερ (μπήκε ένα reef octopus ro-ps-2000int), ριάκτορας ασβεστίου cleartides C150, φωτισμός Τ5 6Χ39 (3 blue plus, 2 coral plus, 1 purple plus), αντλία επιστροφής jebao dcs5000, jebao cp40 crossflow και diy ats. Ορίστε και μερικές φώτο |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο. Πως στερεωσες τον βράχο φίλε μου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |