|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες και από εμένα,
μια χαρά το ενυδρείο σου ![]() Να επισημάνω πως χρειάζεσαι τεστ νιτρικών για να κανονίσεις τις ρουτίνες σου για τις αλλαγές. Για το τεστ αμμωνίας κάνε αυτό που σου είπε ο Γιάννης (tsala) να επιβεβαιώσεις πως δείχνουν σωστά τα τεστ. Τώρα για σαλιγκάρια και άλλα ασπόνδυλα μαζί με χρυσόψαρα είναι τι θα σου κάτσει , χωρίς να είναι απόλυτο. Τα δικά μου ξεπαστρέψανε και lymnaea snail , που είναι μεγάλα σαν καρύδια, τα ενοχλούσαν και αποδήμησαν , από πολλά μικρά και 3 μεγάλα, έχει μείνει μόνο ένα , και αυτό δεινοπαθεί. Μόνο 3 zebra άντεξαν αλλά τα σκότωσε το κρύο, για αυτό μη περιμένεις και πολλά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου έκαναν και πολύ δουλειά, δεν τα είχα βέβαια πολύ καιρό γιατί Χειμώνιασε και τα έφαγε το κρύο. Ramshorn όμως δεν είναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια & καλη εβδομαδα !!!
tsala ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες !!! Τακη ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. αυριο θα εχω τα τεστ για τα νιτρικα να κανουμε και τις μετρησεις μας και βλεπουμε πωε εχουν τα πραγματα. TrunksGr φιλε μου το μηνυμα εληφθη ..παω να το τσεκαρω αμεσα ![]() Lth1 φιλε μου που μπορω να βρω μια παρουσιαση του ενυδρειου σου να χαζεψω λιγο ..!!! ![]() καλη συνεχεια σε ολους Αριστος
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ξεκιναω διαβασμα !!! τωρα το ειδα φως φαναρι ηταν πρωτο θεμα !!
ευχαριστω παντως !!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Family Neritidae (Nerite snails) | Liz@ | Σαλιγκάρια | 9 | 28-12-10 20:11 |
Oranda | achisael | Χρυσόψαρα | 4 | 11-07-10 05:47 |
ΑΡΡΩΣΤΟ ORANDA | lionhead | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-04-09 12:33 |