|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανευω αυτό το παλιό θέμα γιατί πήρα μία καρύδα, την έφαγα, και εχω μείνει με ένα κέλυφός χωρισμένο σε δύο ημισφαίρια. Τα καθάρισα εσωτερικά πολύ καλά.
Εξωτερικά όμως τι κάνουμε? έχει κάτι "τριχούλες" η καρύδα, τις αφήνουμε ως έχουν ή τις γυαλοχαρτάρουμε να φύγουν και να γίνει λεία η καρύδα εξωτερικά.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Αν την εχεις πλυνει καλα ,δεν υπαρχει προβλημα με τις τριχες ... απλα ριξε την μεσα ....
εγω για την συμμορια των πεντε κλοουν μου ειχα ριξει ταυτογχρονα πεντε καρυδες μεσα (κομμενες με διαφορα σχηματα) χωρις να λειανω το εξωτερικο τους ... κανενα προβλημα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να δέσω πάνω σε καρύδα μία ανουμπία?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλύτερα τύλιξε την καρύδα με java moss και άσε την ανούμπια για καμια πετρούλα η κανένα κλαδάκι. ![]() ΥΓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ουφ απο καιρό ήθελα να το κάνω...παλιόγερε |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπε "αν μπορει" δεν ειπε αν θα φαινεται ομορφη !
![]() Αααα...ξεχασα...χρονια πολλα για τα γενεθλια σου...αληθεια τα ποσα εκλεισες ; ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|