|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραιες φωτο!!!
την πρωτη και τελευταια φορα που ειδα αυτή τη νυχτοπεταλουδα ηταν στο μπαλκονι μας όταν τελειωνα το δημοτικο. Δε ξεχνιεται η εμπειρια! Λογω ηλικιας μου φαινοταν πολύ μεγαλυτερη αποσο πραγματικα είναι. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανο ναι κιεγω εχει τυχει να δω τη νυχτοπεταλουδα παλιοτερα,πριν αρκετα χρονια.και ηταν πραγματι μεγαλη.καπου στα 12 με 15 εκατοστα.
συγκεκριμενα την ειχα δει σε προσκοπικη κατασκηνωση στην καστανια καρδιτσας. την καμπια ομως δεν την ειχα δει ποτε και μου εκανε μεγαλη εντυπωση προχτες.οταν γυρισα σπιτι και το εψαξα και βρηκα ποια πεταλουδα ειναι,τοτε καταλαβα γιατι ηταν τοσο μεγαλη η καμπια.παντως μονο και μονο για αυτη,αξιζε η μιαμιση ωρα πεζοπορια στον υμηττο μες'στον ηλιο με τον καυσωνα, για να φτασουμε στο σπηλαιο ![]() παντως οταν εψαχνα πληροφοριες για την καμπια,ειδα οτι υπαρχουν ανθρωποι που τις κρατανε σε τεραρια κλπ. ειδικα εκτος ευρωπης,ειναι και δυσκολο να τις βρει καποιος αν θελει. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τόσο μεγάλη νυχτοπεταλούδα έχω δει αρκετές φορές στα φυτά στη ταράτσα μου.
Τη 1η φορά μάλιστα που την είδα νόμισα πως έβλεπα μικρό πουλί, και το πέταγμα της μου φάνηκε πως έβλεπα κολύμπρι. Απόρησα βέβαια γιατί βράδυ και στο Κερατσίνι να βρεθεί κολύμπρι είναι αδύνατον. Την παρατήρησα καλά και κατάλαβα πως είναι έντομο. Κάθε χρόνο την βλέπω τουλάχιστον 2-3 φορές να με επισκέπτεται στα φυτά στη ταράτσα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με εντονο φωτισμο!!! | Afrikanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 04-03-13 09:56 |
βοηθεια εχω ενα εντομο στο ενυδρειο | doctor | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-01-11 14:41 |