|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημερα , επιστρεφω με λιγο διαφοροποιημενο θεμα. Εχω το φλουβαλ 406 (1450 λιτρα ροη). Φανταζομαι αρκει για βιολογια και φιλτρανση (τα ειπαμε και λιγο με τον Κλεοβουλο στο τσατ και τον ευχαριστω για αυτο!) Βρηκα ενα eheim 2080 ομως, θα δωσω το παλιο μου ενυδρειο και θα το παρω! Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι το παιδι μου ειπε οτι το δουλευε σε 600 λιτρα θαλασσινο. Το εχει 7 μηνες. Υπαρχει προβλημα που δουλευε σε αλατια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 27-06-16 στις 08:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω Θαναση!
------------------------- ![]() εδω βλεπετε το χωρο που αναγκαστηκα θα μπει το φιλτρο αφου δε χωρα στο ντουλαπι. Θα πατησει στο σημειο που ειναι τωρα η περικεφαλεα και η μπαλα. Απο κατω στο κενο που εχει το επιπλο θα βαλω καποια στηριγματα λογικα ξυλινα, για να αντεξει το βαρος. Το επιπλο ειναι τις πλακας απο αυτα του ΙΚΕΑ-Πρακτικερ. Ο Κλεοβουλος μου ειπε οτι μπορω να φτιαξω ενα κουτι να το καλυψω. Εχετε καποια ιδεα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 27-06-16 στις 14:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χωράει εκεί? δες εδω τις διαστάσεις του https://www.eheim.com/en_GB/products...ssionel-1200XL
Αν χωράει, φτιάξε με μαύρη μελαμίνη ένα Π κλειστό μπροστά και θα το βάζεις σαν κάλυμμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την αλλη πλευρα του ενυδρειου τι υπάρχει???
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- απο την αλλη πλευρα δε χωρα ουτε τραπουλοχαρτο! Δε φανταζεσαι, ειναι ισα ισα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 27-06-16 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι τέτοιο προτείνω και εγώ, αρκεί να χωράει το φίλτρο εκεί
|
|||
|
|||
![]()
Το φιλτρο ναι χωραει.
Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι Π εννοειτε να βαλω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα κουτί χωρίς πάτο και ίσως ανοιχτό και από πίσω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |