|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
controller θα παραλαβω την Τρίτη καθως και σετακια για τις υπολοιπες μετρησεις. Τα ανεμηστηρακια δουλευουν για την ωρα τις πιο θερμες ωρες μεχρι να κατεβασουν θερμοκρασια.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη δουλεια..
Μαχητικα μπηκες μπραβο... Αν φουντωσουν και τα φυτα θα γινει πολυ ομορφο.... Θα βαλεις μηπως και καποιο ασπονδυλο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλησπερα και παλι εχω ενα ασπονδυλο το οποιο το εχω μονο του σε μια γυαλα 60λιτρων.. δεν εχω κανει κινηση να το βαλω μαζι με τα χρυσοψαρα διοτι δεν γνωριζω το συγκεκριμενο ειδος του ασπονδυλου..ξερω ειναι 4 ετων ειναι μικρο σχετικα αλλα δεν ξερω τι ειναι ...θα ανεβασω συντομα σχετικη φωτο και εαν περασει το crash test θα το βαλω μαζι με τα χρυσοψαρα... εχω ενα ButterFly Sucker 4-5CM στο αλλο ενυδρειο και εχω διαβασει για αυτα πως... Balitorids spawn in a depression in the substrate alongside a pebble or rock. The male wiggles about a bit to excavate a little hollow in the gravel. They have been known to breed in a Goldfish tank. απο οτι καταλαβα μπορουν να συμβιωσουν με χρυσοψαρα..τα χρυσοψαρα δεν ξερω εαν μπορουν.... και παλι ευχαριστω για τα καλα σας λογια..ειναι ενα καλο "σπρωξιμο" για εναν αρχαριο που κρυβει πολυ αγαπη και ενδιαφερον για τον κοσμο των ενυδρειων
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασε εδω http://www.loaches.com/articles/hill...-the-fast-lane
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασει του αρθρου καταλαβα πως δεν κανει για τα το ενυδρειο με τα χρυσοψαρα αλλα ουτε και για το φυτεμενο...θελει ποταμισιο στησιμο στο ενυδρειο και με ειδικη κατασκευη για την ροη .... επομενως να ρωτησω...πρεπει οπωσδηποτε να μπει ασπονδυλο στο ενυδρειο με τα χρυσοψαρα ? και αν ναι ποιο ειναι αυτο το ειδος που μπορει να συμβιωσει αρμονικα με τα χρυσοψαρα και παντα με γνωμονα το αποτερο συμφερον των χρυσοψαρων....
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Να σου ζησουν τα χρυσα σου! Πολυ ομορφα, δεν ειναι βεβαια red cup ,αλλα σκετα oranda. Θα χρειαστεις κι ενα τεστ νιτρικων και νιτρωδων ,το πρωτο για να βλεπεις αν επαρκουν οι αλλαγες σου και το δευτερο χρειαζεται καπου καπου και ειδικα στην αρχη ,ωστε να βλεπεις αν παει κατι στραβα. Για την αμμωνια κανε ενα τεστ και στην βρυση και στο ενυδρειο να συγκρινεις διπλα διπλα τα χρωματα να δεις αν ειναι ιδια (δλδ μηδεν) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω θερμα tsala ![]() τα τεστ θα τα παραλαβω την Τριτη δεν γινεται χωρις τα τεστ και δεν προκειται να τα λυπηθω τα χρηματα αυτα...τα τεστ μου ολα θα ειναι της API λογω των ποστ που εχω διαβασει σχετικα, εδω στο φορουμ οτι εινα τα πιο εμπιστα και σε σχεση τιμής και ποσα τεστ μπορω να εχω με ενα σετακι.... Θα ηθελα να γνωριζεται πως ειμαι αρρωστος με τα χρυσοψαρα και μαλιστα με το συγκεκριμενο ειδος..ειναι πλεον μελη της οικογενειας μας..και οπως συντηρω τα παιδια μου , την σκυλα μου ετσι το ιδιο θα ειμαστε με τα χρυσοψαρα... ηδη κανω μελετη για ενα μεγαλυτερο ενυδρειο τουλαχιστον 500λιτρα για να γινει το μονιμο σπιτι τους και ευελπιστω να τα εχω μεχρι να παντρευτει η κορη μου..(ειναι 2 ετων)...χαχχαχα δυστυχως δεν μπορουσα να ειχα νωριτερα ενυδρεια και λογω της επαγγελματικης μου ιδιοτητας ζουσα στο εξωτερικο και καθε χρονο αλλαζα κρατος..αλλα και για ενα πολυ μα πολυ γελοιο λογο....οτι λογω που ειμαστε απο την Πολη (Βασιλευουσα) aka Κωνσταντινουπολη..οπως ξερετε εχουμε τις παραξενιες μας τα πολιτακια...οι γονεις μου λοιπον το ειχαν οτι ειναι μεγαλη γρουσουζια και συμφορα σε ενα σπιτι να εχεις ενυδρειο !!! χααχαχχα ουδεν σχολιον.... τωρα που εχω την δικια μου οικογενεια....δεν εχουμε τετοιες παλιομοδιτικες αντιληψεις....καθε ζωντανο ειναι ευπροσδεκτο..!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Family Neritidae (Nerite snails) | Liz@ | Σαλιγκάρια | 9 | 28-12-10 20:11 |
Oranda | achisael | Χρυσόψαρα | 4 | 11-07-10 05:47 |
ΑΡΡΩΣΤΟ ORANDA | lionhead | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-04-09 12:33 |