|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρελή χαρά όταν άνθισε η anubia μου το ίδιο ίσως και περισσότερο χάρηκε και ο pleco μου όταν τα τσάκιζε .................. καλή χρονία και καλύτερη τύχη απο την δική μου με τα λουλούδια σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φωτο που υποσχέθηκα..
να πάρει! έχουμε τον ίδιο pleco ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε,τυχερακια........ουτε εγω εχω δει ποτε ανθισμενες τις δικιες μου.............
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαγγε θωμά τι φυτό ειναι αυτό που έχεις στην πρώτη φωτογραφία αριστερά από το ξύλο???
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Και η δικη μου ανθισε ...αλλα λογο αλλαγων στο ενυδρειο την μεταφυτεψα και απο τοτε το ανθος πηρε την κατω βολτα, με τελικο αποτελεσμα να σαπιση.
Γιώργος _________ 120 Lt, Φίλτρο Eheim 2213, Φωτισμός 2x30W & 2x25W με ανακλαστήρα,CO2 με φιαλη 2 lt. Φυτά: Anubia barteri,Anubia nana,Ceratophyllum demersum, Hygrophilla difformis, Hygrophilla polysperma,Alternathera Rossefolia Alternathera Cardinalis, Vesicularia dubyana on Woods, Gymnocoronis Spilanthoides Ludwigia Repens,Ophiapogon Kyoto. Ψάρια:1 Firemouth, 3 Cherry barb, 2 Rosy barb, 1 Red fin shark,1 Clown loach,1m+1f Ramirez, 14 Neon Tetra 2 Crossocheilus latius, 2 SAE, 2 Albino ancistrus, 5 Amano Shrimp, 2 Apple Snails. |
|
||||
|
||||
![]()
@STR_thess: υποτίθεται οτι ανθίζουν συχνά. Εμένα μου συνέβη μία και μοναδική φορά την άνοιξη.. έκτοτε τζίφος. Φρόντισε να χαρείς το άνθος όσο κρατήσει
![]() @Μάγγος Θωμάς : Don't panic in big friendly letters???.... So long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|