|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καταρράκτη έχεις σπίτι σου ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει πεσει λιγο η σταθμη απο την εξατμιση και εχει βγει εκτος νερου το spraybar του 2080.
Εχει μικρη ροη γιαυτο και .... Ήσυχο ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι ![]() Ελα οχι. Ειναι ανοικτο και το airco, και το PC και τη μεγαλυτερη φασαρια την κανει ενας καθαριστης αερας που ειναι απο πανω μου (επειδη εχω κλειστα τα τζαμια) Ακους και πολυ αερα δλδ.
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα είναι και αυτά πραγματικά pet, το ξέρω από ιδία πείρα επίσης. Όμως και οι αμερικάνες δεν πάνε καθόλου πίσω και μου αρέσει που κάθε μια έχει διαφορετικό τρόπο να το δείχνει, διαφορετικό χαρακτήρα και συμπεριφορά, αλλά όλες ανταποκρίνονται και γίνονται pet σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, ανάλογα το είδος και το άτομο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί τα ψάρια δεν κάνει να μπαίνουν σε στρογγυλές γυάλες? | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 05-05-15 12:44 |
Γιατί οι μπουκάλες co2 γεμάτες είναι μόνο 50 bar; | bouboulas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-11-13 13:40 |
τι φυτό είναι και γιατί μαυρίζει; | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 15-10-08 13:37 |
Τώρα που είναι καινούργιο γιατί σε λίγο θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει!!! | seagle | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 25 | 05-12-07 03:03 |
Γιατί είναι αδύνατοι? | basillis | Δίσκοι | 13 | 20-12-05 16:18 |