|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
άποψη μου καλλίτερα να καταλήξεις πρώτα σε φίλτρο και βάσει του φίλτρου θα βρεις και την κατάλληλη αντλία για να μην έχεις μετά προβλήματα
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή η Αρτεμισια έχει ωραία νουφαρα είπα να βάλω και εγώ. Παράγγειλα από αλι εξπρες και μου ήρθαν κάτι κουκουτσια σαν της ελιάς. Έχετε κάποια ιδέα για την φυτεψη στη λίμνη; Η μάνα μου τα έβαλε σε μπολακι με βαμβάκι και νερό της λίμνης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου είχαν έρθει και κάτι σπορακια από μια όμορφη πρασιναδα σορυ δεν θυμάμαι τι είχα παραγγείλει και αυτά ξεμυτησαν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα είμαι γεωπονος έτσι; όχι δεν θα μπει η πρασιναδα στη μεγάλη λίμνη, θα μπει στη μικρή. Ψάχνω οτιδήποτε όμορφο να φιλτραρει το νερό
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σε κάνω ???
![]() ![]() ![]() ![]() Αλλιώς πάνε στον Γρύλλη θα βρείς ότι θέλεις ![]() Γεωπόνος είσαι βρε Νίκο μου , αυτά τα κάνετε στην σχολή ??? Δεν νομίζω ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...3&postcount=25 Έχω αν θέλεις να σου στείλω ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με το γεωπονος αστειευτηκα. Να με στείλεις ντε. Ότι μου στείλεις εγώ το φυτευω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Νικόλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κάτσε τώρα να δούμε : 1 . Πρέπει να τους κόψεις (τους σπόρους ) με ένα μαχαιράκι 2. μετά τα βάζεις στο νερό 3. Φουσκώνουν και πετάνε φύτρα και μετά απο λίγο (2η εβδομαδα) φύλλα 4. Τότε φυτεύεις σε άμμο Οι Λωτοί αυτοί γράφουν βάθος νερού ?? Γιατι οι δικοί μου είναι για 10 εκ. και τους έχω σε λεκάνες ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα trilineatus σε 100 λιτρα? | beat89 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-11 12:46 |
Ποσα mm τζαμι για 60 λιτρα? | aNe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-08-10 14:37 |
σε ποσα λιτρα??? | tornos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 15-02-09 15:41 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Δίσκοι | 15 | 27-10-07 10:05 |
ποσα λιτρα; | gutsi | Bettas | 16 | 27-09-07 18:55 |