|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά δεν θα έχω και πάρα πολύ μαλακό νερό. Προς το σκληρό είναι. Τελευταία μέτρηση έδειξε 18GH 7KH & 7,5PH
|
|
||||
|
||||
![]()
Το νερό αυτό δεν κάνει για γκουράμι, πρέπει να το μαλακώσεις, και αρκετά μάλιστα.
Διάβασε εδώ για το προφιλ των ψαριών http://www.seriouslyfish.com/search/gourami/
|
||||
|
||||
![]()
Οχι μονο για τα γκουραμι ,αλλα ουτε για τα υπολλοιπα ψαρια που σκεφτεσαι.. Δεν ειναι προς το σκληρο ,ειναι σκληρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Pearl gourami, το νερο ειναι ΟΚ κατα τας γραφας (ζει σε μεγαλο ευρος τιμων).
Εγω τα ειχα σε μαλακο νερο (6.5 pH, 5GH) και ηταν φωτια τα κοκκινα τους. Δεν τα εχω δοκιμασει σε πιο σκληρο και δεν ξερω αν δει τετοια χρωματα απο το ψαρι σε σκληρο νερο. Σε ενα μετρο μπαινουν 1 αρσενικο μονο και 3+ θηλυκα ramshοrn σαλιγκαρια. Για amano γαριδες, αν και ειναι συμβατες, εχει παρατηρηθει οτι σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες (απο οτι ζουν τα γκουραμι) ζουν περισσοτερα χρονια.
|
|||
|
|||
![]()
Θα το καθυστερήσω ακόμα να βάλω ψάρια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ρίχνω κάθε μέρα αμμωνία?
Θέλω να φτιάξω σύστημα co2 . Ωραίο το diy αλλά μου κράτησε 10μερες. Ας πούμε πως πάω να αγοράσω την φιάλη. Τι ακριβώς ζητάω? Εδώ όλα τα μαγαζιά που ρώτησα ήταν σα να τους μιλούσα κινέζικα. Ας πάρουμε λοιπόν 1-1 τα πράγματα. .α) Τι μπουκάλα ζητάω β)τι υπόλοιπα συμπραγκαλα χρειάζομαι. Μόνη μου θα την φτιάξω. Το πολύ πολύ. ... ![]() ![]() ------------------------- Αυτο http://m.ebay.co.uk/itm?itemId=171341907874 Ταιριάζει να το βάλω σε μια απλή μπουκάλα Co2 ή όχι? Χρειάζεται και κάτι άλλο πέρα από μετρητή φυσαλίδων και diffuser που τα έχω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mobar78 : 27-06-16 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Τάκη να σε ρωτήσω. Η αδερφή μου μου έχει πει να μην ψωνίζω από το ebay της Αμερικής γιατί λέει θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο. Ξέρεις αν ισχύει κάτι τέτοιο?
Όταν πάω να πάρω μετά την φιάλη θα πρέπει να ζητήσω να έχει κάτι συγκεκριμένο? Πχ με περωνη ή κάτι συγκεκριμένο για να μπορέσω να του φορέσω αυτο το regulator? Υπάρχουν διάφορες διαστάσεις στην βαλβίδα ή όλα είναι ίδια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|