|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα για το ψαράκι, πήδηξε ή από τη βρώμα που σηκώθηκε το έχασες ;
Η λιμνούλα βέβαια είναι πανέμορφη
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ Τάκη,
όχι ευτυχώς δεν έχει πηδήξει κανένα, απλά το είδα στο βυθό νωχελικό, το έβαλα με αλάτι σε μπιτόνι αλλά το έχασα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ενώ το είχα ξεγραμμένο, το νούφαρο άνθισε
![]() του πήρε 1,5 καλοκαίρι αλλά τα κατάφερε... Σε μια φτέρη δίπλα στην λίμνη βρήκα μια αράχνη που δεν είχα ξαναδεί. Το έψαξα και είναι Αργιόπη, μια από τις μεγαλύτερες αράχνες στην Ευρώπη... |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφη λιμνουλα με καθαρο νερο.αυτα τα τουφακια αλγης εμενα προσωπικα μου αρεσουν.το κανει και δειχνει φυσικο!μια ερωτηση την λιμνουλα απο που την πηρες και ποσο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Από το plus4you την είχα πάρει 93.85, τώρα είδα ότι την έχει 119...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για μικρή λιμνούλα ξεκίνησε μόνο πισίνα που δεν έγινε | EYH_SANTORINI | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 213 | 20-07-16 08:14 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |