|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε εύκολα τους βρήκες έτσι κ αλλιώς
![]() Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να τα πάνε και μια χαρά . Εδω εγω κρατάω φυτεμένο με 24 watt και κάτω φυτά με μια απλή λάμπα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ελα ρε μια χαρα.μπορει να ειναι και αυτο οτι ο ηλιος τα βοηθαει δηλαδη περισσοτερο θα δω πως θα πανε και πρατω δεν θα εχει και πολυ αναταραξη...ισα ισα να φαινετε μονο..βαλω και τα αλλα και θα κοβεται και η πολυ κινηση..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να φτιάξεις καταρράκτη βάλτο να περνάει από κάποιο βιολογικό υλικό να έχεις και μια φίλτρανση.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα ότι οι απαιτήσεις στα γκάπυ είναι θερμοκρασία: 18-28°C (Ιδανικά: 23-25°C). Δεν είναι ψάρια που θα σου αντέξουν όλο τον χρόνο. Θα σου πρότεινα να βάλεις τα ξαδελφάκια τους, τα κουνουπόψαρα. Όχι τόσο ωραία αλλά αρκετά ποιο ανθεκτικά σε θερμοκρασίες αλλά και ποιότητα νερού. Έχω να σου δώσω. Δουλεύω στο Ηράκλειο. Αν θες επικοινώνησε μαζί μου να σου φέρω... Edit: Έχω και σαλιγκάρια ramshorn που προτείνει ο Τάκης .... |
|
||||
|
||||
![]()
Βρες και βάλε σαλιγκάρια ramshorn, θα ξεχάσεις πως είναι η άλγη
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βαλει και ραμσχορν ξεχασα να το γραψω...ναι θα περναι απο βιολογικο υλικο για βιολογικη φιλτρανση..τα γκαπι τα δεινουν σε αυτες τις θερμοκρασιες αλλα τα εχω δει και σε ποιο ακραιες..αν δω οτι δεν την παλευουν θα τα βγαλω...τα ξερω τα κουνουποψαρα αλλαπρος το παρον δεν θελω...θελω να επικεντροθω στα φυτα περισσοτερο που μου αρεσουν παρα πολυ...!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα ramshorn επιζούν σε λίμνες ή νερό με θερμοκρασίες περιβάλλοντος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι 14 βαθμούς είχαν φτάσει τον Χειμώνα τα δικά μου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Εξοπλισμός για λιμνούλα? | frits | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 8 | 12-07-10 18:51 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |