|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ βρε Γιάννη
![]() Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
¶ρτεμη καλησπέρα, τη δικιά μου ιστορία με τη λίμνη την ξέρεις, κάθε χρόνο θα βγάλω και 2-3 νερόφιδα.. Έρχονται συνήθως μετά από βροχή που το έδαφος είναι υγρό. Όσο πιο γρήγορα το μετακινήσεις, τόσο λιγότερα ψάρια θα χάσεις. Ένα θετικό βέβαια είναι ότι ησυχάζουν όταν βρίσκεται εκεί, τα βατράχια.
![]() Αν χρειαστεί, μπορώ να βοηθήσω να το απομακρύνεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ βρε Νίκο , να είσαι καλά
![]() Το θυμάμαι το θέμα σου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε μέρα πρίν την δουλειά ταίζω τα ψάρια μου , έτσι και σήμερα. Και τσούπ εμφανίζεται ο κύριος Φίδις
![]() Σαν θύμα που είμαι , και αφού πέρασα απο συνέντευξη κτηνιάτρους και άλλους πήγα και πήρα αυτό το Herpetex γιατι δεν μπορώ να παίζω κυνηγητό ούτε να φοβάμαι τι θα γίνει όταν λείπω ..... Τώρα αν θα κάνει δουλειά , δεν ξέρω ....
|
||||
|
||||
![]()
τι προιον ειναι αυτο?
σε τι μορφη εννοω γιατι δεν τοχω ξαναδει.να μαθουμε και τιποτα ![]() ενημερωσε παντως για το αποτελεσμα,γιατι εχει σασπενς η λιμνη σου τελικα.χαχαχα! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ Σασπένς
![]() ![]() ![]() Λοιπόν αυτο είναι ένα κουτι που το τρυπάς με μια "βίδα" και έχει ρυθμιστη και βγάζει έντονο άρωμα για τα Φίδια ..... 20 ευρώ το κουτάκι . Θα σας πώ αν θα κάνει δουλειά. Μιά ώρα διάβαζα οδηγίες και ρωτούσα γιατι έχω και άλλα ζώα . Απωθητικό φιδιών. Απομακρύνει τα φίδια απο τον κήπο σας, το εξοχικό σας, την κατασκήνωσή σας και από κάθε μέρος που εμφανίζονται φίδια, κυρίως τους ανοιξιάτικους, θερινούς και φθινοπωρινούς μήνες. Όταν ανοιχθεί, η δράση του διαρκεί για 3 μήνες. Το προϊόν παραμένει στθερό για 2 χρόνια εφόσον δεν ανοιχθεί. Περιέχει φυσικές ουσίες οι οποίες δεν είναι επιβλαβείς για τον άνθρωπο και τα ζώα. Καλύπτει επιφάνεια 40-60 τ.μ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:
Η χρήση του προϊόντος είναι μόνο για εξωτερικούς χώρους. Η ακτίνα δράσης του κουτιού ξεπερνά τα 40-60m2 .Τοποθετούμε περισσότερα κουτιά αν ο χώρος που επιθυμούμε να προστατεψουμε είναι μεγαλύτερος. Το προϊόν παραμένει σταθερό για 2 χρόνια από την ημερομηνία παρασκευής εφόσον δεν ανοιχτει και αποθηκευτεί σε δροσερό και ξηρό μέρος. Όταν ανοιχτεί η δράση του διαρκεί για 3 μήνες. Η αποτελεσματικότητά του μειώνεται αισθητά με τις υψηλές θερμοκρασίες(>35οC) και κυρίως με τους συνεχείς ανέμους. Στην περίπτωση αυτή καλό θα είναι να ανανεώνουμε το προϊόν. Υ.γ: στο Ιντερνετ το βρήκα πολύ πιο φθηνό .
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον
![]() θα το ψαξω λιγο μπας και βρω τι περιεχει. ενα παλιο "γιατροσοφι" κομπογιαννιτικο για τα φιδια,ειναι και το καψιμο κερατου.ελαφιου κλπ. ο πατερας μου (ωντας "παλιος" ![]() ![]() αν βρω κανα φιδι καμια φορα και τυχει ναχω πανω μου κανα κομματι κερατο για καψιμο θα το δοκιμασω και θα σας πω αν εφυγε η οχι ![]() και παλι δεν θαναι αποδειξη δηλαδη αλλα τεσπα ![]() υποψιν πως η βρωμα ειναι απιστευτη.μαλον θα φυγετε κιεσεις δηλαδη οποτε δεν θα το βλεπετε το φιδι πια... αρα οντως δουλευει κατα μια εννοια... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με την ΑΟ | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-12-11 13:50 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
Φίδια! | iki28 | ¶λλα ζώα | 20 | 17-08-07 11:09 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |