|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομουν να τα άφηνα τωρα για αρχη και μολισ μεγλωναν να τα κλαδευα απο κατω...ωτσε να μπορω να τα ελενχω και ποιο ευκολα ..ειδα και κατι diy μπουκαλια με μεγαλεσ τρυπεσ για να βγαινουν οι ριζεσ τουσ γιατι τωρα εχοθυν μονο απο ακτω τρυπεσ ..μπορει να το κανω και ετσι μολισ μεγαλωσουν..αλλα ειναι πολυ μικρα τωρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να κάνεις ότι νομίζεις εσύ καλύτερο , απλά να ξέρεις ότι τώρα που είναι μικρά δεν θα έχουν πρόβλημα . Αλλά του χρόνου δεν θα έχεις ούτε πολλά φύλλα ούτε λουλούδια αν δεν τους δώσεις χώρο .
Για να καταλάβεις , αυτό ειναι ένα Νούφαρο ενός έτους που έστειλα στον φίλο μου τον Γιάννη ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
απιστευτο..πραγματικα πολυ μεγαλο...δεν θελω να μπλεξω με λασπεσ και χωματα για να μείνει πιο καθαρο το νερο...θενε οποσδηποτε χωμα,αμμο η μπορουν και σε πετραδακι να μπουν?τι να απρω να τουσ βαλω?και μετα αμα θελω ν τα χωρισω πως θα βγαινουν απο το βυθο?θα εχουν ριζεσ παντου.....με εβαλες σε δίλημμα τωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλή άμμο θέλουν ποταμίσια όσο χοντροκοκκη θέλεις εσύ και βάλε απο πάνω τα βότσαλα , δεν λερώνει το νερό με την άμμο μην φοβάσαι .
Απλά θα την ξεπλύνεις καλά πρώτα και φυσικά να μην είναι ασβεστολιθική αν θέλεις να έχεις ψαράκια ![]() Δεν είναι πρόβλημα το χωρισμα του φυτού , ούτε έχει πολλές ρίζες . Η κεντρική ρίζα είναι σαν ανανάς (φαντάσου τον ξάπλα) όταν βγάζει αλλου φύλλα απλά το σπάς με το χέρι ή το κόβεις (πολύ ευκολα) . Τίποτα δεν είναι, πανευκολα τα Νούφαρα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και το ανέφερε η Αρτεμισία για την άμμο παραπάνω, έχω την εντύπωση οτι οι άσπρες πέτρες του praktiker είναι μαρμαρόπετρες και θα σου επηρεάσουν τις παραμέτρους του νερού. Είχα κάνει δοκιμή παλιότερα με aquaforte και άφριζαν σαν τρελές.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Εξοπλισμός για λιμνούλα? | frits | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 8 | 12-07-10 18:51 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |