|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- καλημέρα παιδια! εχθές εκανα μετρήσεις μετα απο 15μερες βαση προγραμματισμου! εχουμε και λεμε: αλατοτητα 1,027 αμμωνία 0 no2 0 no3 5 φωσφορικα 0 στα υγρα τεστ (μετρήσιμα στο φωτόμετρο του σακη) πχ 7,7 κχ 7.3 ασβέστιο 440 μαγνήσιο 1420 co2 55/λεπτο οι τιμές παραμένουν σταθερές εδω και καιρό κάνοντας μονο αλλαγές νερου (150λιτρα την εβδομαδα) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-06-16 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!
στην 6η μερα εχασα και το ρασακι! ενταξη η πεταλουδα ξερουμε οτι εχει κάποιες ιδιαιτεροτητες αλλα ο μάχιμος ρασος γιατι? πρέπει και τα δυο όμως να τα ξανα υποστηριξω γιατι ειναι κομβικά ψάρια για την βιωσιμότητα του ενυδρείου μου!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι πεταλουδες τρωνε φυλαρακι ή μονο κατεψυγμένη;
Γενικα με το φαι δεν ειναι δυσκολες;
|
||||
|
||||
![]()
κομβικα γιατι???
γιατι απλα σου αρεσουν η για καποιο αλλο λογο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε πρωτη φάση μπορεί να μην τρώνε ούτε κατεψ/νη! φυλαράκι με τπτ από ότι ξερω! διατροφή με κωπηποδα και σιγά σιγά κατεψ/νη και τσίμπημα βραχου εάν είσαι τυχερος και πανε όλα καλα και δεν φαει επιθεση από αλλα ψαρια γιατι μαζι με αυτά εχει και πολύ ηττοπαθής χαρακτήρα! ------------------------- Παράθεση:
τα λεω κομβικά γιατί: η πεταλούδα είναι από τους καλύτερους θηρευτές απτεζιας ο μελάνουρους είναι από τους καλύτερους θηρευτές σκουληκιών του βράχου! δεν εχω ούτε από τα μεν αλλά ούτε και από τα δε,θελω να πιστεύω αλλα για καλου κακου επιβάλλονται όταν στήνεις ολοκληρωμένο ύφαλο!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 22-06-16 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι μωρε ΝΙκο δεν διαφωνο αλλα η πεταλουδα τρωει τα πανω πανω απο τις απτεσιες και ειναι πολυ δυσκολη η επιβοιωση της και οσο για το ρασ καλο ειναι αλλα μαζι με τα σκουλικια τρωει οτι βρει απο ζωντανα μικροπραμματα συν στοματελα που εγω ετυχε να εχω και ειναι μια χαρα καθαριστης. επισεις ειναι και λιγο επιθετικο ψαρακι! δεν λεω αμα το χρειαστεις θα το βαλεις αλλα δεν βλεπω ιδιετερο λογο προλυψης!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν αντιλέγω σε αυτό που λες αλλά και εγώ ξερω πεταλούδα που καθάρισε εκατομμύρια απτεζιες σε χιλιαρι ενυδρείο και μάλιστα έτρωγε κατεψυγμένη από το χερι του ιδιοκτήτη! |
|
|||
|
|||
![]()
τελικά όσο και να προσπαθούμε να γίνουμε θάλασσα πάντα θα παραμένουμε ένα καλό συνεργείο καθαρισμού νερού για να ξεγελάσουμε την φύση. οι απώλειές των ψαριών χωρίς λόγο ... μας θυμίζουν το παραπάνω που και που.
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |