|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι το μόνο φάρμακο που βάζω στα φυτά μου, και γαλαζόπετρα για τους μύκητες, είναι θαυματουργό, για πολλά παράσιτα και ειδικά για τη μελίγκρα
|
|||
|
|||
![]()
μάλλον θα το καθιερώσω κ εγώ Τάκη. ήταν απίστευτη η βελτίωση από το βράδυ που ψέκασα μέχρι το επόμενο πρωί
|
|
||||
|
||||
![]()
Και είναι και ακίνδυνο.
Να χρησιμοποιείς όμως πράσινο σαπούνι. Πάρε ένα γυάλινο βάζο μεγάλο με καπάκι, βάλε μέσα μια πλάκα πράσινο σαπούνι και γέμισε το νερό, μετά από μερικές εβδομάδες θα έχει γίνει ένα πηχτό πράγμα, βγάζεις κανα 2 κουταλιές της σούπας, λίγο οινόπνευμα και νερό, όπως το έκανες δηλαδή, και ψεκάζεις. Θα ψεκάζεις όμως απόγευμα αφού έχει πέσει ο Ήλιος. Την ίδια δουλειά κάνει και νερό που έχεις βάλει μέσα τσουκνίδες. Και αν θες να διώξεις μυρμήγκια, νερό που έχεις αφήσει μέσα μερικές ημέρες αποτσίγαρα ή καπνό, το στραγγίζεις και ψεκάζεις
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιωργο! Τακη με απορρυπαντικο πιατων υγρο δε κανει την ιδια δουλεια?
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε τη 1η φορά που το έκανα το έκαψε το φυτό, από τότε μόνο πράσινο σαπούνι.
Και ειδικά τα αγγούρια πολλές φορές μου πιάνουν μελίγκρα, ειδικά μετά από βροχή, με το πράσινο σαπούνι καθαρίζουν τελείως
|
|||
|
|||
![]()
για να πω την αλήθεια στους πρώτους δύο ψεκασμούς έβαλα dettol
![]() ![]() ![]() η συνταγή πάντως έλεγε πράσινο σαπούνι οπότε θα το γράψω στην λίστα με τα ψώνια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γυάλα από λουλούδια με γαρίδες | Manuel | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 20-05-12 23:27 |
ξύλο από την φύση | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 27-04-11 18:59 |
τα λουλούδια μου | pani | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-03-11 11:26 |
Ξύλα απο τη φύση | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-11 17:01 |
Βάλτε Όλοι Ένα Χεράκι! | Axairontas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-12-08 06:55 |