|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ αυτό κάνω , δεν τα πειράζω πότε . Στα 700 μέτρα από το σπίτι μου έχει ποτάμι. Ωχ λες να κινδυνεύουν εεε ???Αυτό που είναι σήμερα μέσα είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο και μικρότερο σε μέγεθος θα προσπαθήσω πάλι αύριο να το βγάλω . Πιστεύεις ότι οι πέτρες τους παρέχουν κάποια ασφάλεια όπως το φυσικό τους περιβάλλον και την πέφτουν στην λίμνη μου ή δεν παίζουν κανένα ρόλο? Σε ευχαριστώ και πάλι.
Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα παιζουν τον ρολο τους γιατι κρυβονται εκει και κανουν τις ενεδερες τους, ετσι κυνηγουν, αλλα και χωρις τις πετρες νομιζω δεν θα εχουν ιδιαίτερο προβλημα, δεν θα τα εμποδισεις απο το να ερχονται δηλαδη βγαζοντας τις πετρες.. μπορεις να βαλεις την απομακρινση των νεροφιδων στις ρουτινες της λιμνης σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο θέαμα φίλε μου συμφωνώ , και έχω πάρει αρκετές φορές αγκαλιά μεγαλύτερα (εξημερωμένα ) φίδια , αλλά αυτα μου βγάζουν την πίστη και κάθε φορά που πάω να τα πιάσω δαγκώνουν
![]() Το έβγαλα αλλά μπήκε στην μεγάλη Λίμνη και παρατήρησα ότι δεν μπορούσε να μείνει ούτε λεπτό (μάλλον επειδή δεν έχει που να κρυφτεί) βγήκε και μπήκε κάτω απο 1 μεγάλο βράχο . Θα το αφήσω εκεί και ας κάνει ότι θέλει . Θα περιμένω να ρθεί ο άντρας μου , να αδειάσω την μικρή λίμνη και να βγάλω τις πέτρες . Το πήρα απόφαση . Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι θα μου φάει τα ψάρια αυτό ή κάποιο άλλο........
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και τόσο χαζό να μπει στη μεγάλη λίμνη, βλέπει τα τέρατα και σκιάζεται, ξέρει τι κάνει
![]() Η μικρή λίμνη είναι στα μέτρα του, και δεν νομίζω πως θα σε σώσουν αν βγάλεις τις πέτρες
|
||||
|
||||
![]()
Φωναξε τον Σερραιο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
http://www.herpetofauna.gr/index.php...id=168&sid=235
Αυτό είναι όπως είπε και ο φίλος πιο,πάνω . Μάλλον τον ίδιο ρωτήσαμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εγω θα το ρισκαρα Αρτεμις.καλυτερα να βγουν ειναι αγρια ζωα και δεν εχουν λογο υπαρξης σε οικιακο περιβαλλον
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπες εδώ να διαβάσεις περισσότερα γι'αυτά: http://www.herpetofauna.gr/index.php...id=168&sid=235
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι νεροφιδο οπως ειπωθηκε.ειναι ακινδυνο για εσας τουλαχιστον,αλλα για τα ψαρια αλλαζει το θεμα.
προσωπικα μου αρεσει,αλλα αφου η λιμνη σου εχει αλκυσει αυτα,ειναι πολυ πιθανο να ελκυσει και οχιες. καταρχην γραφεις πως σε εχουν δαγκωσει οταν πας να τα πιασεις,αρα αυτο πρεπει να το προσεξεις.σημαινει οτι δεν τα πιανεις σωστα και αν τυχει καποιο δηλητηριωδες θαχεις προβλημα. επισης και το δαγκωμα απο μη δηλητηριωδη φιδια εγκυμωνει κινδυνους αν διαπερασει το δερμα.υπαρχουν μολυνσεις και μικροβια που μπορει να μεταδοθουν.μ πορει να ειναι απιθανο,αλλα αν εχεις παιδια δεν το ρισκαρεις. το καλυτερο ειναι να τα απομακρυνεις,να περιορισεις οσο μπορεις τα σημεια που τους προσφερουν καταφυγιο και να διευκολυνεις λιγο την προσβαση στις γατες.σ ιγουρα οι πετρες ειναι ενα απο αυτα τα σημεια. βαλε και καμια φωτο τις λιμνης να δουμε λιγο το χωρο αν θες.ισως υπαρχουν κιαλλα πραγματα που μπορεις να κανεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ όλους παιδια
![]() Γιώργο αν είχε καταφέρει να με δαγκώσει θα το είχα κάνει τσάντα ![]() ![]() ![]() Αλλά όπως και το πιάσω πάει να δαγκώσει , φυσιολογικό είναι νιώθει απειλή, δεν με ξέρει ..... Πάω να βγάλω φωτό και έρχομαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
α οκ,νομιζα πως σε εχουν δαγκωσει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μισό να ανεβάσω τις φωτό γιατι συναντηθήκαμε πάλι , ίδιο με το άλλο ειναι .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με την ΑΟ | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 14-12-11 13:50 |
εχω πρόβλημα | smartcdi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-09-07 13:18 |
Φίδια! | iki28 | ¶λλα ζώα | 20 | 17-08-07 11:09 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |