|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω ολα αυτά αλλά εαν πλακώσουν οι ζεστές δε μου κάνει κόπο να ρίξω μια 12αδα παγάκια . Να μη γεμίζω νερο ολη την ωρα την αναπλήρωση .
|
|
||||
|
||||
![]()
Για πόση ώρα θα κάνουν δουλειά δηλαδή τα παγάκια? Δεν θα μειωθεί απότομα η θερμοκρασία στο νερό? Θα ξανά βάζεις ανά σύντομα διαστήματα νέα παγάκια? Σε ένα μικρο ενυδρείο ίσως κάνουν δουλειά, σε ένα μεγάλο δεν νομίζω. Δεν είναι λίγο πρόχειρη η σκέψη αυτή? Πιο εύκολη δεν θα ήταν η αναπλήρωση νερού? Παίρνεις ένα πιο μεγάλο βαρέλι για να μην αναπληρώνεις συνέχεια. Στο ενυδρείο γενικά ότι κάνουμε, το κάνουμε για να μένει και να κρατάει. Η δικιά μου σκέψη είναι αυτή βεβαία, εντελώς φιλικά στα λέω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αργη εισαγωγη του νερου στο ενυδρειο και το αντιχλωριο στο ενυδρειο απο πριν. Φυσικα μιλαμε για ενυδρειο με νερο παραμετρων βρυσης. Αλλη επιλογη για μερακληδες, Κανονικα βαρελι προετοιμασιας νερου (το οποιο φυσικα μετα απο 24 ωρες προετοιμασιας μεσα στον καυσωνα θα εχεις φτασει του 30+) και για ρξουμε τη θερμοκρασια να γινει ιδια με του ενυδρειου, ριχνουμε μεσα πριν την αλλαγη, νερο απο μπετονακια που εχουμε βαλει στην καταψυξη, εως λιγο πριν γινουν παγος (για να μπορει να τρεξει φυσικα το παγωμενο νερο απο μεσα). Αυτο κανει και για ενυδρειο με νερο ΑΟ.
|
||||
|
||||
![]()
Πατησαμε στα 26.5 C! :/
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |