|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι λίγο ψηλότερα... όπως σου έγραψα στο άλλο θέμα σου.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ με τέτοια θερμοκρασία δωματίου θα έβαζες και θερμαντήρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό!!!!!
![]() ΠΑΝΤΑ τους έχω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από τη Κυριακή μέχρι χθες , χρειάστηκαν για αναπλήρωση από την εξάτμιση 13 λίτρα νερό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω Τακη τα ανεμιστηρια πρεπει να πηραν φωτια ε
![]() Ηταν ζεστη εβδομαδα γενικα,ειναι και το ενυδρειο εξω..
|
||||
|
||||
![]()
Και μενα Βεροια κλεινουν μονο αργα το βραδυ..ολοι μερα βαρανε... Στους 27 βαθμους η θερμοκρασια.
Στα γαριδαδικα Δραμα (στο υπογειο) ... 27 βαθμους ,χωρις ανεμιστηρακια.. Δεν παει ποτε παραπανω |
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη μέσα είναι αυτό το ενυδρείο, και αν σου πω πως το βράδυ πιο πολύ ζέστη έχει μέσα παρά έξω. Το βράδυ αν έχει 28 έξω, μέσα έχει από 30 μέχρι 32, το άτιμο το τσιμέντο είναι σαν φούρνος. Και σπάνια ανάβουμε aircondition, έτσι και αλλιώς κάθομαι στη ταράτσα.
---------------------------------------------------------- Γιάννη στους 26,8 είχα τη θερμοκρασία και ανέβαινε μέχρι τους 27,1 , τώρα την ανέβασα για αυτή την εβδομάδα στους 27,3 για να έχω λιγότερη εξάτμιση.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |