Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Επί παντός επιστητού

Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-16, 13:11
Το avatar του χρήστη paraskevas
paraskevas Ο χρήστης paraskevas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Λήμνος
Προεπιλογή

βρηκα αυτο εδω σαν οδηγο για το revolut αν σας βοηθαει.
https://www.youtube.com/watch?v=EddLBb1Lucs
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-16, 13:30
aquaristas12 Ο χρήστης aquaristas12 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

το leu pay ειναι πολυ καλο και σου δινει προσωπικο IBAN εχεις κανονικα λογαριασμο σε τραπεζα.της Μαλτας
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-16, 21:36
Το avatar του χρήστη stanisalus18
stanisalus18 Ο χρήστης stanisalus18 δεν είναι συνδεδεμένος
Το πολυεργαλείο

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aquaristas12 Εμφάνιση μηνυμάτων
δειτε το leupay ειναι πολυ καλυτερο απο το revolut γιατι σου δινει προσωπικο ΙΒΑΝ και ειναι κανονικος λογαριασμος σε τραπεζα της Μαλτας .
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aquaristas12 Εμφάνιση μηνυμάτων
το leu pay ειναι πολυ καλο και σου δινει προσωπικο IBAN εχεις κανονικα λογαριασμο σε τραπεζα.της Μαλτας
Δυο ολόιδια posts έχεις κάνει εδώ. Χάρη στην αναφορά σου στη LeuPay την έμαθα και την ψάχνω και εγώ. Σε ένα άλλο φόρουμ βρήκα και άλλες εταιρίες όπως οι LeuPay, Revolut, Viva, Payoneer, Viabuy, Monese, Skrill κτλ.

Παραθέτω τα links για οποίον θέλει να το ψάξει λίγο.

https://www.leupay.eu/
https://revolut.com/
https://www.vivawallet.com/el-gr/per...vivawalletcard
https://www.payoneer.com/home/
https://www.viabuy.com/the-prepaid-m...-or-black.html
https://www.monese.com/
https://www.skrill.com/gr/

Εδω ρώτησα αν την έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος την LeuPay. Εντελώς φιλικά. Γιάννης.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-16, 21:51
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Όποιος έχει και ξέρει κάποιον άλλο τρόπο ας μας πει κάποια πράγματα,
όπως πχ αν μπορούμε να ψωνίσουμε από το εξωτερικό όπως μπορούμε με την revolout ή με το paypal, πόσο το κόστος απόκτησης, το revolut και το paypal είναι δωρεάν , πόσο είναι η χρέωση για μεταφορά χρημάτων , πχ το revolut έχει 1 Ευρώ η κάθε φόρτιση ή το paypal έχει πάγιο αλλά και ποσοστό και στα 60 Ευρώ φόρτιση από όσο θυμάμαι το κόστος είναι γύρω στα 4 Ευρώ, το paypal όμως έχει διαθέσιμα τα λεφτά σε λίγα λεπτά ενω το revolout σε 2-3 ημέρες .
Αν κάποιος έχει τέτοιες πληροφορίες ας μας τις πει.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-16, 23:05
aquaristas12 Ο χρήστης aquaristas12 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τάκης Εμφάνιση μηνυμάτων
όπως πχ αν μπορούμε να ψωνίσουμε από το εξωτερικό όπως μπορούμε με την revolout ή με το paypal, πόσο το κόστος απόκτησης, το revolut και το paypal είναι δωρεάν , πόσο είναι η χρέωση για μεταφορά χρημάτων , πχ το revolut έχει 1 Ευρώ η κάθε φόρτιση ή το paypal έχει πάγιο αλλά και ποσοστό και στα 60 Ευρώ φόρτιση από όσο θυμάμαι το κόστος είναι γύρω στα 4 Ευρώ, το paypal όμως έχει διαθέσιμα τα λεφτά σε λίγα λεπτά ενω το revolout σε 2-3 ημέρες .
Τα βασικα γραφω τα υπολοιπα μπορειτε να τα δειτε στο site leupay.eu

κοστος αποκτησης δωρεαν
η καρτα ειναι για 2χρονια μετα η ανανεωση ειναι 10ευρω
στελνετε δωρεαν με ταχυδρομειο
Με το ανοιγμα του λογαριασμου στο site κανετε επιβεβαιωση της ταυτοτητας και της διευθυνσης σας στελνωντας φωτο απο την ελληνικη ταυτοτητα καθως και καποιον λογαριασμο ΔΕΚΟ στο ονομα σας .Αυτο γιατι ουσιαστικα ανοιγεται λογαριασμο στην Satabank Plc της Μαλτας κανονικα στο ονονα σας με προσωπικο ΙΒΑΝ (οχι οπως το revolut )που ειναι ενας λογαριασμος και γινετε μετα απο μερες η πιστωση στο λογαριασμο σας. Στο leupay κανετε εμβασμα μεσω ebanking στο λογαριασμο ΙΒΑΝ σας και ειναι αμεσα διαθεσιμα σε 2-3εργασιμες .Εχετε δικαιωμα απο καθε τραπεζα αν δεν.κανω λαθος να στελνετε στο εξωτερικο εως και 1000ευρω ανα κωδικο πελατη. Η leupay καρτα ειναι χρεωστικη και μπορει ν χρησιμοποιηθει σε.ολο το κοσμο ειναι mastercard και δεν.χρεωνεσται ουτε εξοδα συναλλαγων σε πληρωμες POS ή online ουτε στα εμβασματα που κανετε για να τη γεμισετε . Τ εξοδα και τα λοιπα τελη για αλλες συναλαγες οπως αναληψεις απο atm τα γραφει αναλυτικα στο site.τους. Ουσιαστικα ειναι ενας προσωπικος λογαριασμος σε τραπεζα της Μαλτας και οχι μια εφαρμογη σαν τη revolut.Αν καποιος θελει υπαρχει και το leuwallet το οποιο ριναι εφαρμοωη που φορτιζεται μεσω του λογαριασμου leupay και υποστιριζει και ανεπαφες συναλλαγες αν το κινητο που την εχετε εχει NFC chip.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-16, 23:59
Το avatar του χρήστη tsoui
tsoui Ο χρήστης tsoui δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κατω Πατησια
Προεπιλογή

Κατι που πηρε το αυτι μου αλλα θελει ψαξιμο λιγο αν ισχυει ειναι με την Alpha bank ακουσα λοιπον οτι μπορεις να ανοιξεις λογαριασμο και πανω σε αυτον βγαζεις μια καρτα american expressτην συνδεεις με το paypal και δεν εχεις προβλημα με τα capital οπως ειπα δεν ξερω αν ισχυει ή ειναι ραδιο αρβυλα οποτε οποιος θελει να ασχοληθει ας το ψαξει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-16, 21:34
Sakisdraminos Ο χρήστης Sakisdraminos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Φίτζι,Σούβα
Προεπιλογή

Αλανια έκανα ένα λογαριασμό στην γυναίκα και έστησα λεφτά από την κάρτα μου και μου τα βγάζει εδώ και δύο εβδομάδες (pending) .
Τι μπορεί να φταίει
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-11-16, 23:46
Το avatar του χρήστη gouliermos
gouliermos Ο χρήστης gouliermos δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΡΕΘΥΜΝΟ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τάκης Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά εγώ σαν συχνος χρήστης του paypal αλλα και σαν τραπεζίκος που τα capital control μου έχουν φαεί τα συκωτια ξέρω οτι μπορείς να φορτίσεις το paypal σου στέλνοντας ένα έμβασμα μέχρι 1000¤ το μήνα σε ένα λογαριασμό που σου δίνει (το paypal) στην DEUTCHE BANK (τα έξοδα απο eurobank είναι 1 ευρω΄) και μπορέις να κάνεις χρήση κανονικά σε όποιο κατάστημα θές, διαφορετικά απο ebay κάθε φορα που ζητειται χρέωση της καρτας για μεταφορα στο πορτοφόλι σου και άμεση πληρωμή του εμπόρου γίνεται έλεγχος αν το κατάστημα εμπίπτει σε επιτρεπόμενη εμπορική δραστηριότητα απο τα capital controls. Και τους δύο παραπάνω τρόπους τους έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης νομίζω οτι το paypal δεν μου κράτησε κατι όταν το φόρτισα με έμβασμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-16, 21:53
Το avatar του χρήστη Dimitris77
Dimitris77 Ο χρήστης Dimitris77 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Μilano
Προεπιλογή

Γιατι απλα δεν στελνετε λεφτα απο εναν λογαριασμο paypal(απο την καρτα που εχει δηλωμενη) φιλου σας στον δικο σας(balance) με ενα μικρο fee και να ξεμπερδεψετε?

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές