|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχουν πρόβλημα ή δεν έχει αποδειχθεί πως δημιουργείται πρόβλημα με τροφές που επιπλέουν. Παρόλα αυτά τα ταΐζω με τροφές που βυθίζονται, και εδώ και πάνω από 1 χρόνο μόνο DIY τροφή
|
||||
|
||||
![]()
λες να παιζει Τακη ρολο και μονο η diy τροφη?
κι εγω τις ειχα κοψει κανα 6μηνο και εδινα μονο diy , αλλα ξανα αρχισα και εργοστασιακες.. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω βρε Γιάννη, και δεν είναι συνέχεια ίδια, κάθε φορά όλα και κάτι διαφορετικό θα βάλω μέσα
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις βρήκα τον Κωλοτούμπα νεκρό
![]() ανέβασα το βαρέλι από την αλλαγή στο φυτεμένο και τον βρήκα να μην αναπνέει. Και εδώ και 2-3 ημέρες δεν έτρωγε, όπως δεν έφαγε και το απόγευμα. Ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί παιδευόταν το κακόμοιρο. Ο Πάγκαλος έχει μια μικρή βελτίωση, κολυμπάει πιο πολλές φορές πλέον και ψάχνει τακτικά για φαι, τρώει κανονικά και με το παραπάνω, αλλά σαν να κουράζεται και εκει που κολυμπάει πέφτει ξάπλα. Ισως να μην έχει δυνάμεις ακόμα, ελπίζω να στρώσει
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Μακάρι να τα πάει καλά το άλλο . Χαρά στο κουράγιο σου !!
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα ρε φίλε αλλά η αλήθεια είναι ότι υπέφερε κι όλας. Κρίμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε τι να πω? Το προσπάθησες. Αλλά ίσως είναι καλύτερα για να σταματήσει να παιδεύεται το καημένο.
Μακάρι να γίνει καλά το άλλο τουλάχιστον. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |
Black Moor Ερωτήσεις... | qstavrosq | Χρυσόψαρα | 5 | 31-05-06 07:26 |