|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο αποτελεσμα Σακη!!!
Απορω πως σου ξεφυγε το λευκο clownfish? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ποιο λευκό;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε θυμαμαι πως το ελεγε το ειδα πρωτη φοραστο γνωστο καταστημα στην κηφησιας στο υψος του αμαρουσιου επαθα μεγαλη ζημια δε ξαναπαω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
Κυκλοφορούν διάφορα "σπανια" είδη "κλόουν" τα οποία όμως έχουν σημαντικές επιπτώσεις στη τσέπη... ![]() Προτιμω να πάρω ένα καβούρι και να το βάλω μαζί με τα χαρτονομίσματα, παρά έναν νεμο, των 70-100 ευρώ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σακη!
πως πάνε οι νέες προσθήκες που έβαλες? |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα μια χαρά!
Την tubastrea την μετακινησα και πλεον ανοιγει αρκετά καλά Να σου πω την αμαρτία μου, το περιμενα πιο δύσκολο το θαλασσινο Δεν θελω να βιαστώ να πω πολλά, αλλά τουλάχιστον στις παιδικές διαστάσεις που "παίζω" εγώ, δεν έχει τρελές απαιτήσεις και τρελό χρόνο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοίτα πιστεύω οτι είναι και θέμα προγραμματισμου και οργάνωσης ο χρόνος που απαιτεί το θαλασσινό! προσωπικά εγώ στο δικό μου για την εβδομαδιαία συντήρηση του χρειάζομαι 1 με 1,5 ωρα! άπλα στα λίγα λίτρα το λάθος διορθώνεται δυσκολότερα σε σχέση με τα πολλά! καλή συνέχειά φίλε σακη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |