|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Πάντως βρε παιδιά μπορεί να είναι και η ιδέα μου λίγο 50% αλλαγή που έκανα χθες λίγο το co2 έχω την αίσθηση ότι το ενυδρείο μου φαίνεται λίγο καλύτερα σήμερα !!
![]() ![]() Υπάρχει περίπτωση το φίλτρο να θέλει καθάρισμα? Τόσες μέρες δεν έβρισκα υπολείμματα αμμωνίας. Τώρα βρίσκω. Και δεν έχω αλλάξει τίποτα τι λέτε? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Δεν έχω καταλάβει τίποτα ακόμα. Αρχίζω να τρελαίνομαι. Μέσα σε πόση ώρα βρε καλά μου παιδιά η αμμωνία γίνετε νιτρώδη και τα νιτρώδη νιτρικά? Το co2 μπορεί να επηρεάσει τα νιτρικά? Τα νιτρικά πως μπορεί να εξαφανίζονται? Αν όλα αυτά που ρωτάω είναι χαζομάρες τότε πείτε μου αν τα τεστ λόγω ζέστης μπορεί να είναι αναξιόπιστα. Γιατί τα λέω όλα αυτά? 22:30 προσθέτω την αμμωνία μου αφού βλέπω πρώτα ότι τα νο2 είναι μηδέν και τα νο3 είναι στο 20. Σήμερα 16:00 μετράω και βρίσκω νο2 μηδέν και νο3. .. μηδέν. Τι γίνεται τελικά? Co2 είναι diy. . Τι είναι αυτό που κάνω λάθος? Η αμμωνία είναι αγορασμένη την προηγούμενη Δευτέρα σφραγισμενη από φαρμακείο. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σκεφτώ. Πάνω που λέω όπα έγινε το στρώσιμο εκεί κάποια τιμή με τρελαίνει! Τι λέτε εσείς? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαρβάρα , ας τα πάρουμε με τη σειρά.
Κάνε μια τεράστια αλλαγή 80%-90%, να γίνει ένα είδος επανεκκίνησης της διαδικασίας. Βάζεις αμμωνία, μετράς μετά από 10-20 λεπτά να δούμε πόση είναι η αμμωνία. Μετράς μετά από 12 ώρες αμμωνία, νιτρώδη και νιτρικά, έτσι θα καταλάβουμε τι συμβαίνει σε 12 ώρες, αν δεν έχει μηδενίσει η αμμωνία μετράς πάλι μετά από 12 ώρες, 24 ώρες δηλαδή μετά τη προσθήκη αμμωνίας. Ετσι θα καταλάβουμε τον ακριβή ρυθμό της βιολογίας
|
|||
|
|||
![]()
Οκ. Θα το κανω. Αν θέλετε θα βάζω και εικόνες μπας και κάτι δεν κάνω σωστά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μετράς σωστά δεν χρειάζονται εικόνες.
Για να ξέρεις, το πιο σημαντικό είναι δούμε με πόσο αμμωνία θα ξεκινήσει όλη η διαδικασία
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας παιδιά! ! Το ενυδρείο επιτέλους έστρωσε. Όλα μια χαρά. Η αμμωνία και τα νιτρωδη χάνονται από το ενυδρειο σε λιγότερο από 24 ώρες.
Όλα καλά. Το μόνο που με απασχολεί είναι η γενική σκληρότητα. Αγόρασα καινούρια τεστ. Χθες η ολική σκληρότητα ήταν 18 και η ανθρακική 7. Με πεχα 7,5. Η ολική σκληρότητα πως θα μπορούσε να πέσει λίγο? Ή τουλάχιστον είναι κακή για τα ψάρια? ? Υγ. Ψάρια θα μπουν γκουραμι. Ακόμα δεν έχω βάλει τίποτα. Σε ένα ενυδρείο με γκουραμι μπορούν να υπάρχουν σαλιγκάρια? Και ποια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|