|
|
||||
|
||||
![]()
Τι δασος ειναι αυτο πολλα συγχαρητηρια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο κωστα!!!
Οτι και να πω ειναι λιγο. Απλά κοιτάω αποσβολωμένος. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά , Νικο έκανα χώρο να είμαι έτοιμος να ξέρεις χαχαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ρε Κωστα μπορεις ακομα να κανεις χορο??? χαχαχα
μπραβο μπραβο (επαναλαμβανωμαι το ξερω αλλα οταν βλεπεις ενα τετοιο ενυδρειο κωλαει η βελονα!!!) |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι εβγαλα μια δυο ακροπορες γιατι δευτέρα εχουμε παραλαβή χαχαχα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ττόσο κλάδεμα και ακόμα είναι φουλ στο κοράλλι .
φαντάζομαι με την ανάπτυξη που έχει μετά το καλοκαίρι θα είναι 100% εκθεσιακό ....... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειμαι σιγουρος οτι θα έφτιαξες ενα ξέφωτο στο δάσος για να υποδεχτείς το κοράλλι!! όταν έρθει με το καλό θα πούμε και τα υπόλοιπα! το σίγουρο ειναι οτι θα προκαλέσει μεγάλη αισθηση.............. |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω πολλες και υπεροχες προσθηκες και αλλαγες , απο τοτε που ειχα ερθει!!
Ηταν που ηταν πριν να καθεσαι να το κοιτας με τις ωρες χωρις να μπορεις να μιλησεις , τωρα κλεινεις 24ωρο μπροστα του χωρις να κανεις τιποτααα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είμαι σε φαση ανακατατάξεων χαχαχα,έβαλα μερικά ωραια lps, κάποιες ακροπορες που δεν μου αρέσουν τόσο δίνουν την θεση τους σε άλλες , αυξησα και το ποσοστό του νερού της αλλαγής σε περίπου 25% εβδομαδιαία και όλα δείχνουν καλύτερα.
Να πω πως συνεχίζω την Neozeo δουλευω ομως χυμα ζεόλιθο αντί για τον ενυδρειακο!
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου κωστα!
![]() οι ανακαταταξεις τελείωσαν? ![]() έχουν αρχίσει και με πιάνουν στερητικά! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|