|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Οκ κατάλαβα ευχαριστώ θα βάλω φωτο μόλις τελειώσω να μου πείτε γνώμες. Τι αλλα φυτά μπορώ να βάλω έξω θα είναι το ενυδρείο θυμίζω στο μπλκονι χωρίς φίλτρα κ.τ.λ. Μόνο φυτά θα εχει |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζεις Ίριδα, Βούρλα, ακόμα και νουφαρα
αλλά βάλε μια αντλιούλα να γυρίζει το νερό, αλλιώς θα γίνει βούρκος, και να το ξέρεις πως θα γεμίσει άλγη
|
||||
|
||||
![]()
Καλα ναι το φαντάζομαι πως θα γεμίσει δεν με πειράζει αυτό και τα υπόλοιπα σε απλό χαλίκι φυτεύονται με το ίδιο τρόπο;
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε γλάστρες με χαλικάκι τα εχω φυτέψει
δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=91831
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία ευχαριστώ κύριε τακη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |