|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο πολύ καλύτερο τώρα!
Κάθε εμπόδιο σε καλό!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι τώρα άνοιξαν περισσότερο τα εσωτερικά περάσματα και οι σπηλιές. Όπως το λες,κάθε εμπόδιο για καλό αλλά εμένα η καρδιά μου πήγε να σπάσει βλέποντας το θέαμα αυτό ήταν μπήκα. ------------------------- Παράθεση:
Δεν πειράζει προς γνώση και συμμορφωση! Κοίταξε να δεις!οταν περνούμε κάτι μεταχειρισμένο πάντα εγκυμονεί κινδύνους! Απο εκει και πέρα με βάσει την τιμή την μάρκα και την ποιότητα που εχει είμαι πολύ κερδισμένος. Το μονο ειναι οτι ταλαιπωρήθηκα δυο φορές με τα μεσα έξω. Ενώ απο μετρήσεις νερου ήμουν έτοιμος εδω και ένα μήνα κάτι δεν μου καθότανε καλά είτε απο το θρυματισμο του τσιμέντου είτε απο την θερμοκρασία και για αυτό τον λόγο δεν είχα βάλει κανένα δυο ψαράκια για αρχή. Πιστεύω τώρα μετά την τελευταία επεισοδιακή εβδομάδα να είμαι έτοιμος για να περάσω στην επόμενη φάση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 11-06-16 στις 06:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ε αντε ρε Νικο βαλε κανα ψαρι γιατι αν περημενω απο μενα καικα!! χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθε η ωρα ναι , εχεις καποιο στα υπόψιν ?
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω ότι για ψαράκια πρέπει να περιμένει λίγο λογικά λόγο της αλλαγής στο βράχο παίζει να ανεβάσει λίγο αμμωνία .
Καλό είναι να κάνει μέτρησης πρώτα ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κάτσε ρε τρελε!! τώρα το άδειασα και το ξανακολλησα! ------------------------- κωστα λέω να βάλω μόνο μικρα! χωρίς τανκ και χωρίς σκληρά κοράλλια ................. ------------------------- όπως το λες σακη!σήμερα θα γεμίσω και απο αύριο μετρήσεις και βλέπουμε............... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 12-06-16 στις 11:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα να δεις που ειναι ψυχρεμος!!! κανονισε να παω να βγαλω 2 τσιπουρες και να στις στηλω παρ αυτα!!! χαχαχα
![]() ![]() ![]() ε Σακη φτερνιστηκε και μια μυγα στο σαλωνι λες να ανευηκε η αμωνια??? χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() (πλακα κανω μην παρεξιγιθει κανενας!!! ο προσεκτικος δεν εκλαψε ποτε!!!) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.
Μετά την επιτυχημένη κολλήσει του βράχου ξαναγεμισα το ενυδρείο μετά απο τρεις μερες χωρις νερο παρά 10 cm στον αραγωνιτη. Πισωγυρισμα αλλά δεν είχα αλλη επιλογή. Σήμερα έκανα μετρήσεις και με μεγάλη έκπληξη είδα: Αμμωνία 0 No2 0 No3 2 Θα κάνω και μια επαναληπτική αύριο και αν παραμείνουν ίδιες θα βαλω επιτέλους ένα ζευγαράκι κλόουνακια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |