|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ, τοποθετώ βιολογικό υλικό και κάνω πιο συχνές αλλαγές από το κανονικό μέχρι να στρώσει το φίλτρο με βακτήρια.
Για νέο εξωτερικό φίλτρο την προτείνεται ? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα στρωσει γρηγορα με βακτηρια και θα εχουν προβλημα τα ψαρια.
Θελεις μπολι ,βγαλε μια αγγελια. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν κάποια προϊόντα για βακτήρια. Αυτά δεν κάνουν αντί για μπολι ?
Εγώ μένω επαρχία και στην περιοχή μου αμφιβάλω αν θα βρω μπολι. http://www.aquavivere.gr/analosima/f...83-size-500_ml http://www.aquavivere.gr/analosima/f...r-active-100ml |
|
||||
|
||||
![]()
Κανουν για να στρωσεις χωρις ψαρια.
Απο την στιγμη που υπαρχουν ψαρια ,θελεις μπολι για αμεση αποικιση. Κατερινη μενεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη, όπως σωστά σου είπε και ο Γιάννης, τα ζουμιά αυτά δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα, μετά από 15-20 ημέρες θα κάνουν κάτι, και εσένα σε επείγει αυτή τη στιγμή, και τώρα σε εσένα θα είναι πεταμένα λεφτά,
για αυτό βάλε μια αγγελία για μπόλι, μπορεί να βρεθεί κάποιος κοντά σου
|
||||
|
||||
![]()
α και κατι αλλο μην πλυνεις τα σφουγγαρια εκει κραταει μια βιολογια αν βαλεις βιολογικο υλικο θα αποικηθει πιο γρηγορα απλα μη καθαρισεις τα σφουγγαρια αστα με την μπιχλα ειναι καλη!βαλε το βιολογικο υλικο μετα το σφουγαρι δηλαδη εισοδος νερου-σφουγγαρι -βιολογικουλικο- εξοδος νερου με αυτη την σειρα
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μηχανικό φίλτρο, δηλαδή το σφουγγάρι είναι εξωτερικό και αν δεν το καθαρίσω τότε πέφτει η ροή
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |