|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πρώτη ομαδική φωτογραφία των ζευγαριών.
τις βλέπω καλά μέχρι. τρώνε χωρίς άγχος ακόμη κ όταν υπάρχει endler δίπλα τους. |
|
|||
|
|||
![]()
εννιά μέρες μετά την αλλαγή κ τα νιτρικά δεν έχουν φτάσει ούτε στο 5.
αν συνεχίσω χωρίς αλλαγή κ μετράω κάθε δυο μέρες θα υπάρχει πρόβλημα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι , αλλα ενα φρεσκαρισμα ,καλο κανει..
Εστω και μικροαλλαγη |
|
|||
|
|||
![]()
βασικά χθες πρόσθεσα 2 λίτρα που είχαν εξατμιστεί.
θα τα αφήσω έτσι κ θα συμπληρώνω μόνο ότι εξατμίζεται. θέλω να δω πότε θα ανέβουν τα νιτρικά. |
|
|||
|
|||
![]()
12 μέρες κ τα νιτρικά δεν λένε να ανέβουν. παίζει να είναι κ μηδέν.
νομίζω πως αυτό ταλαιπωρεί τα φυτά τα οποία έχουν αρκετά αργό ρυθμό ανάπτυξης κ άρχισαν να καφετίζουν μερικά φυλλαράκια. προς το παρόν μιας κ μπήκαν κ οι γαριδούλες θέλω να αποφύγω λιπάσματα κλπ. με όλα αυτά που διαβάζω για τα μηλοσαλίγκαρα νομίζω πως ένα από αυτά θα βοηθούσε να ανέβουν λίγο τα νιτρικά μου. η καφέ άλγη πότε κλείνει τον "κύκλο" της ? κ μια ολόφρεσκη φώτο λίγο πριν σβήσουν τα φώτα |
|
|||
|
|||
![]()
μιας κ τα endler's δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν ακίνητα για φωτογράφιση έκανα τις γαρίδες πρωταγωνιστές
![]() εγώ βλέπω δύο αρσενικές κ δύο θηλυκές ... εσείς ???? η τελευταία άλλαξε κέλυφος χθες ... |
|
||||
|
||||
![]()
3 κοριτσια , 1 αγορι (τελευταια φωτο)
τον παλικαρο και τα ματια σου ![]() ![]() ![]() καλο θα ηταν να αλλαζε κελυφος καποια απο τις αλλες τρεις κι οχι ο αρσενικος ![]() |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Poecilia wingei (Endler) Class N | fokias | Ζωοτόκα | 18 | 21-05-16 07:17 |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙI. Κατηγορίες - Τάξεις (Class) Endler | lingistis | Ζωοτόκα | 2 | 12-05-11 13:32 |
Tα παντα για τα poecilia wingei | georgis4 | Ζωοτόκα | 0 | 15-11-10 11:24 |