|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Κ. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τις χαιρεσαι και τις γαριδες..
Αρσενικες δεν ειναι ολες σιγουρα ,γιατι αυτη στην φωτο ειναι θηλυκο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μεγάλη χαρά μου δίνεις Γιάννη !!!!! τώρα το επόμενο που φοβάμαι είναι να μην είναι όλες θηλυκές ![]() ![]() πως τις ξεχωρίζω ? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα!
![]() Αν ειναι ετσι ενηλικες ολες ,ειναι ευκολο. Γενικα οι θηλυκες ειναι πιο μεγαλες απ τα αρσενικα , με πιο ζωντανα χρωματα και πιο ογκωδης. Δες πχ. Αρσενικο ![]() Θηλυκο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλικα παντα
![]() ![]() ![]() πολυ καλο ενυδρειο , και φαινετε σιγουρα πως δεν θα ειναι και το τελευτεο ![]() τωρα κολησεςς πααει , μπηκε το μυκροβιο στο αιμα! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελω να σε απογοητευσω εμενα τα εντλερς μου τσακισαν τις
γαριδες δυο φορες.Ευχομαι να μην συμβει το ιδιο και στις δικες σου.
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη σύμφωνα με τις φώτο πρέπει να έχω δύο θηλυκά κ δύο αρσενικά οπότε φυσιολογικά θα δω απογόνους
![]() Αποστόλη σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση, όλες οι παρατηρήσεις λαμβάνονται υπόψη. Σταύρο, τις παρακολουθώ στενά από την πρώτη μέρα κ δεν έχω δει επιθετικές συμπεριφορές μέχρι τώρα. Έχουν το ίδιο περίπου μέγεθος οπότε ίσως να είναι κ αυτός ένας λόγος. Το τα τσιμπάνε γόνο δε με ενοχλεί καθώς έτσι θα ελέγχεται κ ο πληθυσμός των γαρίδων. Μια πολύ απλοϊκή (κ αφελής ίσως) σκέψη που έχω κάνει είναι ότι οι γαρίδες θα κρατάνε τα σαλιγκάρια περιορισμένα, μιας κ θα τους τρώνε το φαΐ, κ τα endler θα κρατάνε τις γαρίδες περιορισμένες μιας κ θα τσιμπάνε τον γόνο. Δεν ξέρω αν τελικά θα ισχύσει κάτι τέτοιο αλλά θα ήταν ιδανική μια τέτοια ισορροπία. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προκειται να τρωνε οι γαριδες το φαι των σαλιγκαριων
![]() Μαλλον το αντιθετο ![]() Γοννο θα τσιμπανε σιγουρα. Ευτυχως ειναι μικρα ψαρακια τα αρσενικα, με τα θηλυκα θα ειχες προβλημα. |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Poecilia wingei (Endler) Class N | fokias | Ζωοτόκα | 18 | 21-05-16 07:17 |
Endlers (Poecilia wingei) project ΙΙI. Κατηγορίες - Τάξεις (Class) Endler | lingistis | Ζωοτόκα | 2 | 12-05-11 13:32 |
Tα παντα για τα poecilia wingei | georgis4 | Ζωοτόκα | 0 | 15-11-10 11:24 |