|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χαρεμάκι πλάτυ θα έλεγα να βάλεις και με τη θερμοκρασία είναι εντάξει μέχρι τους 27 (και λίγο παραπάνω το καλοκαίρι). Η βαθμιαία μετάβαση σε λίγο χαμηλότερες ή λίγο ψηλότερες θερμοκρασίες από τις ανεκτές, για μικρό διάστημα, δεν πειράζουν τα ψάρια. Η απότομες μεταβολές μπορεί να τα σκοτώσουν.
*πολλές άγνωστες λέξεις χρησιμοποιείς και μας δυσκολεύεις (ροστερ, option, σκαουτινγκ,over, μαξ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!
ΥΓ Πως φαίνεται ο καμμενος με τα αθλητικά ε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πλατακια μια χαρα πανε με τα γκαπυ.
Αντεχουν το καλοκαιρακι ανετα. Εννοειται θελουν και τα ανεμιστηρακια τους ,οπως και τα γκαπυ. Οσο για διασταυρωσεις ,εξαιρετικα δυσκολο εαν υπαρχουν σωστες αναλογιες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ delta και tsala.... Πλατυ εξ αρχής ήθελα να βάλω. Ψάχνοντας, οι περισσότεροι σύνδεσμοι έδιναν 26 το ανώτατο όριο ανοχής τους στις υψηλές θερμοκρασίες. Για αυτο είχα τις αμφιβολίες μου. Έχω ανεμιστηρια στον stc.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατέληξες κάπου με τα ψαράκια τελικά φίλε μου?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενίσχυση φίλτρανσης | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 07-08-14 22:36 |
Ενίσχυση ραφιών σε Juwel Rio 300 | lepa83 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-02-14 18:28 |
Για την ενίσχυση του Συλλόγου | Starfish Aquariums | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 02-12-10 01:23 |