|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κουραση ο dripper ρε συ
![]() Μονο για μερικες τζουρες στο σπιτι ειναι, αλλου δεν μπορεις να τον παρεις.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εξαλλου ολοι φανταζομαι κουβαλαμε 2 σετακια μαζι μας,για μενα ο 2ος ειναι παντα dripper. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν κουβαλαω 2ο ,προσωπικα δεν παιρνω ουτε υγρο μαζι, γι αυτο ειναι μεγαλο μειον για μενα και δεν εχω δοκιμασει.
Παντως οντως ακουω τα καλυτερα για γευση. |
|
||||
|
||||
![]()
Τακη
Αερατες τζουρες - αλλα οχι πνευμονικες - πολυ καλος ο Τηλεμαχος. Θα παθεις ενα σοκ με την αλλαγη απο αυτο που ατμιζεις τωρα. Τον ειχα ( μου τον βουτηξε ο ξαδερφος οταν τον δοκιμασε ) και θα τον ξαναπαρω. Πιο σφιχτη τσιγαρισια τζουρα εχει ο Φαινομενο. Απελπιστικα καλος. Τοσο που σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τον αγορασω γνησιο. Ειναι λιγο πιο μπελαλιδικος και επιφοβος απο τον τηλεμαχο αλλα το αξιζει. Για τον cloudOne εχω ακουσει και διαβασει και εγω τα καλυτερα αλλα δεν τον εχω. O kayfun καλος χρυσος και ευκολος αλλα δεν παιζει πουθενα κοντα στον Φαινομενο κατα την αποψη μου. Ουτε στην αποδοση ουτε στα aesthetics. Στριφτηρια και λοιπα εργαλεια - μην μπλεκεις. Μονο ενα καλο ψαλιδακι για να κοβεις το βαμβακι. Για το στριψιμο παρε μια βιδα 3 ή 2.5 χιλιοστα διαμετρο και στριβε πανω σε αυτη. |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη ευχαριστώ βρε
Καλά, Ελληνικοί είναι αυτοί ; Και οι 2 Ελληνικά ονόματα έχουν ![]() Ο Φαινόμενο , τι εννοείς επίφοβος ;
|
||||
|
||||
![]()
Ψηνομαι που ψηνομαι για τον kayfun5 μου βαζετε και αλλα στο κεφαλι
![]() Υγ Μεγιες Τακη! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |