|
|
|||
|
|||
![]()
filtro e heim με υλικ@:
σ@κουλ@κι @νθρ@κ@ σφουγγ@ρι λευκο πρ@σινο σφουγγ@ρι @πο π@νω κ στο κ@τω μεροσ τ@@σπρ@ που μοι@ζουν σ@ν μ@κ@ρονι κοφτο.σορρυ δεν ξερω πωσ τ@ λενε. φωτο το βρ@δυ πιστευω θ@ μπορεσω. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο;;
|
|
|||
|
|||
![]()
εν@ μην@ τρεχει. σσορυ γι@ το @ @λλ@ δεν εχω @λφ@ στο λ@π τοπ προσωριν@
------------------------- oxi κ@θολου ------------------------- οχι κ@θολου δεν εχω θεμ@ μεχρι στιγμησ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evi : 03-06-16 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ διόρθωσε το κείμενο σου , μη βάζεις παπάκι @ αντί για α, μας έχουν βγει τα μάτια
|
|||
|
|||
![]()
απαντηση δε μου δινετε ομωσ. κ ειπα κ πιο πανω δεν εχω α στο λαπτοπ κ κανω copy pαste to α. βοηθεια θα χω ;;;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι bacterial bloom, δες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753 Μήπως ταΐζεις πολύ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια συγνωμη. Ριχνεις κατι μεσα στο νερο σου; Καποιο "βελτιωτικο νερου"; Οτιδηποτε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |