|
|
||||
|
||||
![]()
δεν αναφερεις τι φιλτρο εχεις και με τι υλικα μεσα!καλο ειναι να χρησιμοποιησεις υγρα τεστ γιατι τα χαρτακια δεν ειναι λιγες οι φορες που δειχνουν αλλα για αλλα!το ενυδρειο ποσο καιρο τρεχει;αν μπορεις και φωτογραφια θα βοηθουσε πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
filtro e heim με υλικ@:
σ@κουλ@κι @νθρ@κ@ σφουγγ@ρι λευκο πρ@σινο σφουγγ@ρι @πο π@νω κ στο κ@τω μεροσ τ@@σπρ@ που μοι@ζουν σ@ν μ@κ@ρονι κοφτο.σορρυ δεν ξερω πωσ τ@ λενε. φωτο το βρ@δυ πιστευω θ@ μπορεσω. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο καιρο τρεχει το ενυδρειο;;
|
|
|||
|
|||
![]()
εν@ μην@ τρεχει. σσορυ γι@ το @ @λλ@ δεν εχω @λφ@ στο λ@π τοπ προσωριν@
------------------------- oxi κ@θολου ------------------------- οχι κ@θολου δεν εχω θεμ@ μεχρι στιγμησ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη evi : 03-06-16 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ διόρθωσε το κείμενο σου , μη βάζεις παπάκι @ αντί για α, μας έχουν βγει τα μάτια
|
|||
|
|||
![]()
απαντηση δε μου δινετε ομωσ. κ ειπα κ πιο πανω δεν εχω α στο λαπτοπ κ κανω copy pαste to α. βοηθεια θα χω ;;;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι bacterial bloom, δες εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=50753 Μήπως ταΐζεις πολύ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια συγνωμη. Ριχνεις κατι μεσα στο νερο σου; Καποιο "βελτιωτικο νερου"; Οτιδηποτε;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |